A Cadeau Bonbon Manufaktúra kínálatában több mint 80 különböző kézzel készített bonbon található.
Kedd
30.04.2013
Saját készítésű bonbonjaira építi franchise hálózatát a gyulai székhelyű Cadeau Bonbon Manufaktúra.
 

Még a legjobb csokoládék sorából is kiemelkednek ezek az aprólékos műgonddal elkészített falatkák, melyeknek készítésében nagy szerepet játszik az alkotó fantáziája és kreativitása. A közel tizenöt éves tapasztalattal rendelkező Cadeau Bonbon Manufaktúra jelenleg több mint 80 különböző kézműves bonbont készít, melyeket saját és franchise partner által működtetett üzleteikben is árusítanak. A Cadeau „bázisa” a gyulai Kézműves Cukrászdában található, ahol 250 négyzetméteres területen készítik egyedi édességeiket.

2007-ben nyílt meg az első budapesti üzlet a Ferenciek terén, ahol mindössze 26 négyzetméteren kínálják a különlegességeket. A saját kézben lévő fővárosi üzlet mellett most már Kecskeméten és Székesfehérváron is megtalálhatóak a Cadeau bonbonok, méghozzá franchise partnerek irányítása alatt üzemeltetett csokoládéboltban. „Viszonteladóink voltak is és remélhetőleg lesznek is, azonban azért is döntöttünk amellett, hogy franchise hálózatot hozunk létre, mert nagy szenvedéllyel végezzük munkánkat és szerettünk volna valamennyi beleszólást abba, hogy a gondosan elkészített bonbonokat hogyan tálalják a vendégeknek”. – mondta Balogh Boglárka, a Cadeau Franchise Kft. igazgatója. „Egy trüffel elkészítése például hét lépéses munkafolyamat, ami nem kevés időt és precizitást igényel, ezért fontos, hogy a boltok arculatában is érezhető legyen a termék egyedisége.”

A Cadeau Manufaktúrában egyaránt használnak belga és magyar alapanyagokat is a bonbonok készítéséhez. „A franchise hálózat kialakításával azt kívánjuk elérni, hogy itthon is legyenek olyan csokoládézók, mint amilyenekkel Belgiumban, Franciaországban és más nyugat-európai országokban találkozhatunk.”
Balogh Boglárka szerint talán nőknek kézenfekvőbb csokoládé üzletet nyitni, de ami biztos, hogy ez egy olyan családi vállalkozás, amibe könnyen bele lehet szeretni.


népszerű a fórumban

Új dizájn, új üzlet

Ideje felfedezni a Subway® franchise hálózatában rejlő üzleti lehetőséget! Konferenciát szervez a Subway Budapesten, hogy megosszák tapasztalataikat mindazokkal,...

1 hozzászólás
utolsó 06.03.2018
Az étteremlánc, amely még Barack Obamát is rajongói közt tudhatja

Azoknak, akik érdekeltek a Five Guys által kínált franchise lehetőségekben, érdemes ellátogatniuk a hálózat honlapjára: www.fiveguys.com/franchising.

1 hozzászólás
utolsó 04.10.2016
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 22.08.2016
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 02.08.2014
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 07.11.2013
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 24.10.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013