Londonban nyitott a magyar szolárium franchise

Kint élő fiatal magyar vállalkozók ismerték fel a lehetőséget a nagy-britanniai piacban és úgy tűnik, nem fognak mellé, mert az első egység megnyitása óta eltelt néhány hét alatt komoly angol befektetői érdeklődés mutatkozik újabb szalonok nyitása iránt.
Hétfő
2013.04.29.
Sorra nyílhatnak a KiwiSun szalonok Nagy-Britanniában, így egy újabb magyar cég bizonyíthat a határokon túl.
 

A Magyarországon egészségtudatos koncepciójáról ismert KiwiSun szolárium hálózat megnyitotta első londoni üzletét, amelyet úgy a kint élő mintegy 300 000 magyar, mint az angol felhasználók örömmel fogadtak. A KiwiSun külföldi debütálásának azért van különös jelentősége, mert a cég saját, magyar gyártású egészségtudatos szolárium gépeivel kívánja meghódítani a külföldi piacokat.

A 19 éve alapított magyar vállalkozás gyártóként kezdte, majd 2006-ban indította el franchise hálózatát. Jelenleg Magyarországon 19 KiwiSun szalon működik. A szigorú központi know-how és minőségellenőrzési rendszer által garantált egységes minőségi szolgáltatást a vendégek meghálálják.
- „Magyarországon a KiwiSun volt az első olyan szolárium franchise, amelynek megalkuvás nélkül minden gépe megfelel az EU konform szabványnak, sőt ezen felül a Sugárbiológiai Intézet tanúsítványát is megkapta. A kezdeti beruházásnál öt szoláriumot kell megvásárolnia franchise partnerünknek, melyeket egy 70-80 négyzetméteres üzlethelyiségben lehet kényelmesen elhelyezni” – mondta el Horváth István, a KiwiSun hálózati igazgatója.

A téma további érdekessége, hogy a londoni Master-franchise vállalkozás szintén magyar kézben van. Kint élő fiatal magyar vállalkozók ismerték fel a lehetőséget a nagy-britanniai piacban és úgy tűnik, nem fognak mellé, mert az első egység megnyitása óta eltelt néhány hét alatt komoly angol befektetői érdeklődés mutatkozik újabb szalonok nyitása iránt.

Joggal bízhatunk benne, hogy egy újabb magyar cég válik ismertté és sikeressé határainkon túl a nemzetközi piacon.