Az italok legfontosabb, egyedi alapanyaga Magyarországon készül, saját fejlesztésű technológiával.
Csütörtök
2013.04.25.
A Dr. Frutti úgy alakította ki franchise modelljét, hogy működő vendéglátóegységek kínálatát egészíti ki smoothie italaival.
 

A smoothie röviden megfogalmazva egy teljesen gyümölcsalapú turmix. Széleskörű fogyasztása a kilencvenes évek második felében terjedt el az Egyesült Államokban, ahol elsősorban fagylaltozókban és egészséges élelmiszereket árusító boltokban vált állandó termékké. A globálisan jelentkező selfness/wellness központú gondolkodás és életvitel hazánkban is egyre több fogyasztót ösztönöz arra, hogy egészségtudatosan táplálkozzon, mely tendencia egyre növekvő keresletet eredményez a természetes alapanyagokból készült termékek iránt. Ezt a jelenséget felismerve jött létre a Dr. Frutti franchise, amely sajátos rendszert alakított ki a smoothie gyümölcsitalok értékesítésére. Az italok legfontosabb, egyedi alapanyaga Magyarországon készül, saját fejlesztésű technológiával . A franchise „shop in shop” jelleggel működik, ami azt jelenti, hogy nem önálló italbárokat létesítenek, hanem különböző vendéglátóegységek partnereként bővítik azok italkínálatát.

Szabó Ádám, a Dr. Frutti ügyvezetője 2009 nyarán kötötte meg az első együttműködésről szóló megállapodást és mára több mint 200 franchise partnerrel dolgozik együtt. „Kezdetben nehéz volt érvényesülni név és referencia nélkül, de bíztunk a termék sikerében, és az elmúlt másfél évben rohamosan megnövekedett partnereink száma. Ez annak is köszönhető, hogy alacsony befektetéssel, minimális kockázattal és rugalmas feltételekkel alakítottuk ki franchise koncepciónkat.”

Az egyediséget az a saját fejlesztésű eljárás biztosítja, amely során a friss gyümölcsök pár órán belül fagyasztva bekerülnek egy speciális tasakba, ami egészen az ital elkészítéséig megőrzi a gyümölcsben található vitaminokat és ízeket, szemben a „friss” gyümölccsel, ami akár heteket is állhat a polcokon - veszítve minőségéből. A Dr.Frutti kizárólagos licence alatt végezheti tevékenységét, mivel Magyarországon más nem használja az említett technológiát.

A belépési díj tartalmazza az ital elkészítéséhez szükséges gépet, és az induláshoz szükséges minden kiegészítőt, a partnerek egyetlen költsége a „gyümölcstasakok” megvásárlása. „Az elmúlt pár év tapasztalata azt mutatja, hogy általánosan a 4-5 csillagos szállodákban, wellness központokban, kávézókban és sportközpontokban fogy a legtöbb smoothie.”

A Dr. Frutti Magyarországon minden 10,000 lélekszám feletti városban keres potenciális partnereket, külföldön Szlovákia után várhatóan Ausztriában, Csehországban és Oroszországban lesznek elérhetőek a gyümölcsitalok.


népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.