2013.04.18.

Sikeres partnerkeresés Magyarországon

Kevesebb, mint egy hónap alatt megtalálta magyarországi partnerét a Dekoria, így szeptembertől már hazánkban is jelen lesz a franchise hálózat.

A lengyelországi Dekoria franchise hálózat Európa szerte üzemelteti lakástextíliákat kínáló web-áruházait és márciusban merült fel az igény a magyar piacra való betörésre is. - „Amikor a Franchising.hu oldalán olvastam, hogy a Dekoria franchise partnert keres Magyarországon, rögtön megnéztem a weboldalukat és nem sokat gondolkoztam, hogy jelentkezzek-e, mivel úgy éreztem, ezt a franchise lehetőséget kifejezetten nekem találták ki” – mondta el a frissen kinevezett magyarországi partner, Tinta Krisztina.

Dekoria web-áruház Fotó Dekoria

A sikeres partnerkeresésnek köszönhetően már szeptembertől megindulhat a Dekoria termékek forgalmazása Magyarországon.

A Dekoria több mint 50000 egyedi magas minőségű lakástextil terméket és szövetet kínál Európa tizenkét országában, idén ősztől pedig, Magyarországgal együtt már tizenháromban. – „A lengyelországi központtal való egyeztetések során alkalmam nyílt megtekinteni az üzemet, ahol a termékek készülnek. Egy professzionális gépekkel felszerelt, nagyon modern céget ismerhettem meg. Lézeres szabógépek, számítógép vezérlésű műveleti gépek sora fogadott egy nagyon tiszta és rendezett csarnokban. Normál esetben az ember elfárad egy több órás tárgyalástól, de én inkább úgy éreztem, feltöltődtem, pedig a tárgyalások angol nyelven folytak. Könnyen megtaláltam a hangot a fiatalos csapattal és mind a két fél részéről megszületett a döntés a közös együttműködésről” – Tinta Krisztina.

Így tehát már meg is kezdődtek az előkészületek, és a tervek szerint szeptemberben indulhat is a magyarországi forgalmazás. – „Most az elsődleges feladat a web-áruház magyar nyelvre fordítása, ami egy 50.000 termékes áruháznál önmagában sem kevés. Emellett a következő három hónapban elő kell készítenünk az online áruház bevezető kampányát és meg kell teremtenünk a technikai feltételeket, ki kell alakítani a szállítási és fizetési módokat” – avatott be minket Tinta Krisztina az előkészületekbe, és hozzátette - „a Dekoria kizárólag online módon értékesít, ezért nem tervezzük további franchise partnerek bevonását, viszont mindenképpen szeretnénk kialakítani egy olyan szakmai közösséget, ahol például a lakberendezőknek kínálnánk egyedi lehetőségeket.”

Az öt európai országban saját, hét továbbiban pedig franchise partnerek által üzemeltetett online áruházak kínálata 50.000 különleges terméket és magas minőségű szövetet tartalmaz, házak, lakások, hotelek és éttermek díszítéséhez. Mivel a lakástextíliák internetes megvásárlása nem egyszerű döntés, a web-áruházak a következő szolgáltatásokkal is segítik vásárlóikat: ingyenes szövetminta ajánlatok, telefonos és online tanácsadás, illetve inspiráló katalógusok és brosúrák. - „Úgy gondolom, hogy a DEKORIA olyan egyedi és kivételes megoldásokat kínál otthonunk felöltöztetéséhez, amely hiánypótló lesz a magyar piacon.”

Sikeres partnerkeresés Magyarországon

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank