Nincs többé olyan, hogy örök tetoválás

Egy Skinial stúdió beindításához egy minimum 15 négyzetméteres helyiségre van szükség, és az egyszeri belépési díjon túl nem jár semmilyen egyéb költséggel.
Hétfő
2013.04.08.
Egy újfajta tetoválás eltávolító eljárással hódítanák meg Magyarországot. Új márka a franchise katalógusban!
 

Egészen a közelmúltig a tetoválások eltávolítása sok fájdalommal járt, nem tett jót az egészségnek, ráadásul igazán hatékony eljárás nem is létezett. Bárki, aki tetoválása eltávolítására hajtotta fejét, együtt kellett élnie az utána maradó sebhelyekkel és gyakran a bőrszín visszafordíthatatlan elváltozásával. A Skinial azonban egy új és gyengéd módját kínálja a tetoválás eltávolításnak. A Skinial eljárásával a tetoválás teljes mértékben eltüntethető és a folyamat teljesen biztonságos, ugyanis nem jár semmiféle, a bőrre vagy az egészségre káros hatással. A nem lézeres tetoválás eltávolítás a jövedelmező - és más ágazatokhoz képest továbbra is óriási fejlődést mutató - szépség/wellness ipar területén egy válság-biztos üzleti koncepció.

A Skinial stúdió kialakítása akár otthona egy szobájában is lehetséges (kisebb változtatásokkal persze, a maximális higiénia biztosítása érdekében) vagy a szolgáltatások könnyen elvégezhetőek klinikákban, tetováló szalonokban, ahol van egy legalább 15 négyzetméteres hely, de kiváló kiegészítő tevékenység lehet már működő szépségszalonok, kozmetikusok számára is. Franchise partnerként a befektetés egy egyszeri, 17 ezer eurós belépési díjat jelent (amely tartalmazza a Skinial stúdió licence-ét, oktatást, képzéseket, az első tíz kezeléshez elegendő indulócsomagot és stúdió felszerelést). Ezután azonban nincsen semmilyen royalty, marketing/reklám vagy egyéb költség, mindössze a kezeléshez szükséges termékeket kell megvásárolni a Skinial központtól. Ha meg van a megfelelő helyszín – ami a szükséges tőke megléte mellett gyakorlatilag a partnerré válás egyetlen feltétele –minden gyorsan fejlődik, és egy átlagos stúdió megnyitása kevesebb, mint két hónapot vesz igénybe.

A Skinial Magyarországon a nagyobb városokból keresi franchise partnereit, de lehetőség van a mester franchise jog megszerzésére is, amivel országos exkluzivitást tudhat majd magáénak a partner.

Tudjon meg többet a Skinial eljárásról és az aköré épülő üzleti lehetőségről itt.