2013.03.21.

Egy hét múlva klubdélután

Március 28-án tartja idei első klubdélutánját a Magyar Franchise Szövetség, ahol várja a franchise szakma iránt érdeklődőket.

A soron következő klubdélutánnak ismét a Hotel Buda Mercure ad otthont, délután két órai kezdettel. Az esemény tematikáját ezúttal úgy határozta meg a Szövetség, hogy az érdeklődő közönség a franchise együttműködésbe első kézből nyerhet betekintést, egy sikeres rendszergazda és egy átvevő tapasztalatain és ”szemüvegén” keresztül is.

MFSZ klubdélután Fotó MFSZ

A klubdélután a Hotel Buda Mercure (I. ker., Krisztina krt. 41-43.) Szent István termében kerül megrendezésre március 28-án, 14:00 órai kezdettel.

Elsőként dr. Zsigmond Gábor, az Alphazoo Kft. ügyvezető igazgatója tart előadást, Franchise hálózat építése a rendszergazda szemével címmel. Őt követi a franchise partnerek „képviseletében” Németh Péter, a Duna House franchise átvevője, aki a Franchise, átvevői szemmel" előadása során osztja meg tapasztalatait a közönséggel.

Mindkét előadó díjazottként vehetett részt a Szövetség idei, franchise Díjkiosztó Gáláján januárban. Előbbi az Alphazoo képviseletében a 2012-es év legdinamikusabban fejlődő hálózata címet vehette át, utóbbi pedig a 2012-es Év fiatal sikeres franchise átvevője elismerésben részesült.

A Klubdélutánon a szokásokhoz híven lehetőség lesz a témák és előadások kapcsán felmerülő kérdések megvitatására is. A beszélgetés moderátora dr. Mandel Katalin főtitkár.

A klubdélutánon való részvétel szövetségi tagoknak ingyenes, nem szövetségi tagoknak pedig 8 000 Ft + áfa. Jelentkezés a Magyar Franchise Szövetség elérhetőségein.

Egy hét múlva klubdélután

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank