2013.08.22.

Az emberközpontú ingatlaniroda

A fogyasztók ítélték oda az elismerő címet a City Cartel-nek; azóta is ez van a napi működés és a hálózat-bővítés középpontjában is.

A magyar tulajdonú City Cartel ingatlaniroda 2000-ben nyitotta meg kapuit Budapesten. Az iroda – majd később az irodák – termékpalettája folyamatosan bővült, és mára elérhető minden olyan szolgáltatás, ami egy ingatlan vásárlása/bérlése során igényként felmerülhet. Az egyasztalos ügyfélkiszolgálásnak köszönhetően a piacvezetővé vált hálózat irodáiban mindent egy helyen intézhetnek az ügyfelek: a hitelügyintézéstől kezdve, a különböző biztosításokon, nyugdíj- és egészségpénztári ügyintézésén át, egészen az ingatlancélú megtakarításokig, befektetésekig.

City Cartel iroda a 12. kerületben Fotó City Cartel

„Jelenlegi hálózat-bővítési stratégiánkat az inkább megfontoltabb, de biztos és minőségi növekedés jellemzi.” – Markó Gergely, City Cartel.

Az első franchise partner 2005-ben csatlakozott a hálózathoz és akkor egy gyors ütemű terjeszkedés indult meg. Az irodanyitások színtere elsősorban Magyarország, de Romániában is nyílt franchise iroda és egy esetleges romániai mester jog értékesítése is felmerült.

– „Jelenlegi hálózat-bővítési stratégiánkat az inkább megfontoltabb, de biztos és minőségi növekedés jellemzi. Tovább szeretnénk erősíteni partnerhálózatunkat Magyarországon és ehhez keresünk partnereket.” – mondta el Markó Gergely oktatási- és marketing igazgató. – „Fontos azonban számunkra, hogy irodáink otthonos, barátságos hangulatát és ügyfélközpontúságát ne áldozzuk fel a túl intenzív, már a minőségi ügyfélkiszolgálás rovására menő üzletnyitási stratégiáért. Büszkék vagyunk arra, hogy hálózatunk partnerei magas szakmai tudást képviselnek és mindig az ügyfelek egyéni és sajátos igényeinek kielégítésére koncentrálnak.”

A City Cartel franchise rendszere meglepően nagy egyéni mozgásteret hagy partnereinek és talán ez a rugalmasság mutatkozik meg az irodákon. Az említett otthonos irodáival, barátságos munkatársaival mindenesetre a fogyasztókat meggyőzték és így a hálózat már hat éve viseli büszkén az elismerő, “Az emberközpontú ingatlaniroda” címet.

A City Cartel esetében a csatlakozáshoz szükséges befektetés mértéke az átlagnál alacsonyabb, és remek lehetőséget kínál egy új, minőségi szolgáltatásokat kínáló vállalkozás beindításához, de profilváltáshoz vagy – önállóan tevékenykedő ingatlaniroda tulajdonosként – szolgáltatásai kiszélesítéséhez és ezáltal forgalmának növeléséhez is.

A franchise partnerek és a központ közös együttműködése közös kockázatvállalást is jelent, így biztosított a nagyvállalati biztonság a kis, egyéni vállalkozások számára is.

(a.b.)

Az emberközpontú ingatlaniroda

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank