2013.03.13.

Újabb márka jelenne meg Magyarországon

Magyarországon keres franchise partnert a magas minőségű lakás- és háztartási textíliákat kínáló Dekoria hálózat.

Magyarország a következő célállomása a tizenkét európai országban már jelenlévő Dekoria web-áruház hálózatnak. A magas minőségű lakástextíliák széles skáláját kínáló hálózat 2008-ban indult és az elmúlt öt évben az egyik legnagyobb lakberendezési textíliákat kínáló web-áruház hálózattá nőtte ki magát. A koncepció pedig most Magyarországra is megérkezhet.

Dekoria web-áruház Fotó Dekoria

A Dekoria hálózathoz tartozó web-áruház hálózat hét országban franchise partnerek üzemeltetésében működik.

Az öt országban saját, hét továbbiban pedig franchise partnerek által üzemeltetett online áruházak kínálata 50.000 különleges terméket és magas minőségű szövetet tartalmaz, házak, lakások, hotelek és éttermek díszítéséhez. Az online áruházak termékei a vásárló egyedi igényeire szabva készülnek és a vásárlóknak lehetőségük van a terméket és a szövetet (amiből a termék készül) is kiválaszthatja. Mivel a lakástextíliák internetes megvásárlása nem egyszerű döntés, a webáruházak a következő szolgáltatásokkal is segítik vásárlóikat: ingyenes szövetminta ajánlatok, telefonos és online tanácsadás, illetve inspiráló katalógusok és brosúrák.

A franchise hálózat magyarországi partnerévé válásnak nem követelménye belépési díj megfizetése, nincsenek franchise díjak, továbbá a franchise partnernek nem kell a termékeket megvásárolnia, azokba befektetnie. A franchise partner az online megrendeléseket a franchise rendszergazda számára továbbítja, aki pedig az igény szerint elkészített termékeket egyenesen a vásárló ajtajához vagy a franchise partner raktárába küldi. Tudjon meg többet a Dekoriáról és az általa kínált üzleti lehetőségről itt..

Újabb márka jelenne meg Magyarországon

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank