A Franchise Expo Paris több mint 30 éve kerül megrendezésre, évről évre növekvő közönséggel.
Csütörtök
2013.02.21.
A Franchise Expo Paris 83 ország befektetőit és vállalkozóit hozza össze.
 

Idén március 24–27. között tartják Európa legnagyobb franchise kiállítását, a Franchise Expo Paris show-t, ahova az előzetes adatok szerint a világ minden tájáról több mint 460 kiállító érkezik üzleti partnerek után kutatva. A teljes nemzetközi franchise közösség (beleértve tanácsadó cégek, ügyvédi irodák, bankárok, befektetők, franchise szövetségek, ingatlan fejlesztők képviselőit is) összegyűlik Párizsban, hogy ötleteket cseréljenek egymással, új kapcsolatokat építsenek ki és megvitassák a legújabb üzleti lehetőségeket és trendeket. A 4 napos show alatt a szervezők idén is 32 000-nél is több vállalkozóra számítanak, akik 75 különböző gazdasági ágazat franchise ajánlatai közül válogathatnak majd.

A Franchise Expo Paris kiállításon részt vesz a francia hálózatok egynegyede, ugyanis ma Franciaországban mintegy 1500 hálózatot és hozzájuk tartozó 60 000 értékesítési pontot számlálnak. Franciaországban egyébként is a régmúltba tekint vissza a franchise története, aminek hatásaként egyike azoknak az országoknak, ahol a franchise-ra külön törvényi szabályozás vonatkozik. Nem csak a franciákról szól azonban a franchise kiállítás. Tavaly a párizsi expón több mint 450 vállalat állított ki, amelyek között 22 országból összesen 100 vállalat volt külföldi.

A kiállításon egy különleges program sorozat is megrendezésre kerül, amely során kerekasztal beszélgetések, előadások és üzleti fórumok formájában vitathatják meg az üzleti lehetőségeket a résztvevő nemzetközi befektetők, franchise átadók és mester franchise átvevők. A rendezvény remek alkalmat kínál azoknak a vállalkozóknak is, akik Franciaországban szeretnék bővíteni hálózatukat helyi mester franchise partner segítségével. Ahogy minden évben, úgy idén is részt vesz a kiállításon a nemzetközi franchise-tanácsadó csoport, a PROFIT system is.


népszerű a fórumban