Big Mac egyenesen az asztalig

A Sydneytől 100 km-re található Warilla város McDonald’s éttermében a pincérek csomagolatlanul, tányéron szervírozva szolgálják fel az ételeket öt héten keresztül.
Kedd
19.02.2013
Öt hétig pincérek szolgálnak fel egy ausztráliai McDonald’s-ban.
 

Mostanában szeret kísérletezni a McDonald's Ausztráliában. Először az éttermek nevet változtatták meg Macca-ra, most pedig pincérekkel állnak elő. Még az ausztrál lakosságot is meglepte a hír, hogy egy kísérlet keretében, Warilla városában (kb. 100 km-re Sydney-től) a McDonald's vendégeit pincérek/pincérnők szolgálják ki öt héten keresztül, majd a vállalat kiértékeli a kísérlet eredményeit.

A pincérek/pincérnők azonban csak egy részét képezik a gyorsétterem “konyha-forradalmának”, a helyi vendégeknek üveg pohár, illetve fém evőeszköz is jár.
- „Sok vendégünk nagyon izgatott lett az új helyzet kapcsán. Néhányan meg is kértek minket, hogy küldjünk és posztoljunk képeket” – idézte Katia Dwarte ügyvezetőt az ibetime.com. – „Az öt hét alatt folyamatosan készítünk elégedettségi kérdőíveket, amik segítségével fel tudjuk mérni az ötlet hatékonyságát.”

Az innovatív étterem ötlete az ausztrál McDonald’s igazgató, Catriona Noble tetszését is elnyerte, állítólag látogatása után kezdeményezte is az amerikai központnál a koncepció kiterjesztését további országok éttermeire is.

Ez az irány a McDonald’s-nál egyébként beleillik az európai étteremvezetők és franchise partnerek elképzelésibe is. Két éve a McDonald's európai igazgatója, Steve Easterbrook olyan éttermeket indított, amikben érintőképernyős rendelőautomatákat helyeztek el, megkönnyítve a rendelést. A vásárló csak bemutatja a pincérnek rendelését, aki az ételek elkészülte után kiviszi asztalához.


népszerű a fórumban

Új dizájn, új üzlet

Ideje felfedezni a Subway® franchise hálózatában rejlő üzleti lehetőséget! Konferenciát szervez a Subway Budapesten, hogy megosszák tapasztalataikat mindazokkal,...

1 hozzászólás
utolsó 06.03.2018
Az étteremlánc, amely még Barack Obamát is rajongói közt tudhatja

Azoknak, akik érdekeltek a Five Guys által kínált franchise lehetőségekben, érdemes ellátogatniuk a hálózat honlapjára: www.fiveguys.com/franchising.

1 hozzászólás
utolsó 04.10.2016
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 22.08.2016
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 02.08.2014
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 07.11.2013
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 24.10.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013