2012.02.10.

PROFIT system – franchise tanácsadás és média

A PROFIT system csoport tagjaként a magyarországi PROFIT Franchise Services Kft. teljes körű média és tanácsadói szolgáltatásokat kínál franchise- és társvállalati rendszerek, valamint ügynökségek számára.

Franchise fejlesztés

A franchise területre szakosodott PROFIT Franchise Services Kft., a Franchising.hu weboldal szerkesztője.
A PROFIT system 1998-ban kezdte tevékenységét és hamar meghatározóvá vált a közép-kelet-európai piacon. Ma irodáink – Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb franchise-ra szakosodott tanácsadó cégeként – Magyarországon, Csehországban, Horvátországban, Lengyelországban, Oroszországban, Romániában, Szerbiában és Ukrajnában kínálnak professzionális szolgáltatásokat független és franchise vállalkozások számára, szerkesztenek és jelentetnek meg online és nyomtatott médiát.

Kapcsolat

Kérjük kérdésével forduljon munkatársainkhoz bizalommal az iroda@franchising.hu e-mail címen, illetve a +36 1 301 09 14 vagy a +36 20 406 5177 – es telefonszámok valamelyikén. További kapcsolatfelvételi lehetőségeket talál a Kapcsolat menüpont alatt. Azon cégek, akik reklám, hirdetés megjelentetésben érdekeltek a Reklám menüpont alatt tájékozódhatnak az általunk kínált lehetőségekről.

További információk

A szerkesztőség semmilyen formában nem küld kéretlen média anyagokat és fenntartja a jogot a megjelentetni kívánt cikkek, fotográfiák szerkesztésére, továbbá nem vállal felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért.

A franchise katalógusban, illetve a prezentációkban található információk az adott vállalkozástól származnak. Minden franchise megállapodás előtt érdemes az átvevő jelölteknek saját maguk is ellenőrizni az egyes társaságok vonzerejét. A szerkesztőség fenntartja a jogot, hogy ellenőrizze a bemutató anyag tartalmát és adott esetben változtasson rajta vagy akár vissza is utasítsa annak megjelenítését az oldalon. Amennyiben olyan információkkal találkozik az oldalon, amelyek nem vagy csak részben felelnek meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba munkatársainkkal.

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, adatszerkezet, struktúra, program, stb.) értékesítése; felhasználása csak a szerkesztőség engedélyével lehetséges.

© PROFIT Franchise Services Kft. Minden jog fenntartva.

További információkért cégünkről látogasson el a franchise2profit.hu vagy a franchising.hu oldalakra.

PROFIT system – franchise tanácsadás és média

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank