„Központunkban megjelenő masszázsfajták közül szinte mindegyiket oktatjuk is, így partnereink számára hosszú távon biztosított a magas szakmai színvonal megtartása és a fejlődés lehetősége.”
Csütörtök
2013.02.14.
„A különböző preventív és egészség megőrző kezeléseket elérhetővé kell tenni a kisvárosokban, sőt kisebb településeken is” – Lóczi Márta, a Harmónia franchise alapítója.
 

Milyennek látja a természetgyógyászat és az alternatív gyógyítás jelenleg megítélését Magyarországon?
A természetgyógyászat évről évre egyre több embert nyer meg magának, mégis a mai napig sokan szkeptikusak és félreértelmezik az igazi célját. A legnagyobb baj, hogy sokan egyfajta utolsó mentsvárként fordulnak a természetgyógyászathoz, míg véleményem szerint alapvetően a prevencióban tudna igazán hatékony lenni. Az egészséges életmód kialakításához szükségesek a különböző mozgás- és masszázsterápiák, a betegségek megelőzéséhez az állapotfelmérések, különböző egészségi szűrések és csak ezután jönne a betegségek kezelése.

A Harmónia Életreform Központ szolgáltatásai között találunk különböző természetgyógyászati, testi és lelki egészséget támogató kezeléseket, húsz féle masszázsfajtát, öt féle állapotfelmérő vizsgálatot, személyi edzéseket, Pilatesz órákat, tanácsadást és különböző tanfolyamokat is. A franchise partnerek is a szolgáltatások ilyen széles skáláját nyújtják?
A franchise partnerek két koncepció közül választhatnak. A szolgáltatásaik között alapvetően a mindennapi masszázs- és természetgyógyászati kezelések, illetve az egészség prevenció szerepel. Ezt kiegészíthetjük a központ által szervezett állapotfelmérésekkel, amit a partner stúdiójában végzünk, ennek igen erős vendégforgalmat generáló szerepe van a franchise partnereink üzleteiben! Ajánlataink közül partnereink legszívesebben a mobilszékes masszázs, a fényterápiás infraszauna, a jade-köves masszázságy és a nyirokkezelésre is alkalmas hullámmasszázzsal bővítik szolgáltatási körüket. Központunkban megjelenő masszázsfajták közül szinte mindegyiket oktatjuk is, így partnereink számára hosszú távon biztosított a magas szakmai színvonal megtartása és a fejlődés lehetősége.

A franchise partner első évében számolnia kell a húsz ezer forintos franchise díjjal is, azonban az egy év letelte után ez választható.
Az indulást követő egy évet a ”finomhangolás időszakának” szoktuk hívni. Ezalatt az időszak alatt folyamatos szakmai támogatást és továbbképzéseket nyújtunk a szolgáltatások magas színvonalának megőrzése és az üzleti tevékenység sikeressége érdekében. Az első évben gyakorlatilag a partner tevékenységének nyomon követése történik, amiben folyamatos visszacsatolást kap különböző statisztikák formájában a helyes árképzésről, hatékony marketing technikákról és a szolgáltatások minőségének javításáról. Az egy év lejárta után pedig eldönthetik, hogy továbbra is élnek-e a központi támogatás lehetőségével vagy sem.

Ezek szerint a franchise szerződés gyakorlatilag mindössze egy évre szól?
Inkább azt mondanám, hogy ez az egy év elegendő a megfelelő szakmai tudás elsajátításához. Az időszak letelte után, még ha partnerünk nem is kívánja igénybe venni a központi képzéseket, üzletviteli támogatást, a megszerzett tudásnak köszönhetően, a Harmónia Franchise neve alatt ugyanolyan színvonalon tudja nyújtani a szolgáltatásokat. Ehhez természetesen elengedhetetlen a megfelelő szakmai igényesség!

Magyarország mely régióiból keresnek partnereket? Csak nagyvárosok, megyeszékhelyek jöhetnek szóba?
Az egész ország területéről keresünk partnereket és nem csak a nagyobb városokból, de kisebb településekről is. Úgy gondolom a különböző preventív és egészség megőrző kezeléseket elérhetővé kell tenni (és a tapasztalat azt mutatja, hogy sikeresen elérhetővé is tehető) a kisvárosokban, sőt kisebb településeken is.