2013.02.08.

Jönne a Chuck E. Cheese’s

Franchise partner bevonásával egy újabb amerikai gyorsétterem hálózat jelenne meg Magyarországon.

Az 1977-ben alapított Chuck E. Cheese’s egy különleges koncepció, aminek célja, hogy egyesítse a gyorséttermi étkezést a különböző gyerekjátékokkal és rendezvényekkel, szülinapi partikkal. Az étteremlánc az elmúlt több mint 3 évtized alatt az Egyesült Államok vezetőjévé nőtte ki magát a családi étkeztetésben és szórakoztatásban. A hálózat most úgy érzi, hogy eljött az idő Közép-Kelet-Európa meghódításához, méghozzá megfelelő franchise partnerek bevonásával, akiknek egy sikeres és bizonyított üzleti modellt és vonzó lehetőséget kínálnak.

Szülinapi zsúr Chuck E. Cheese\'s módra

A Chuck E. Cheese’s az USA 48 államában, valamint 8 országban van jelen, összesen 562 kereskedelmi egységgel.

Az ágazatában vezető családi szórakoztatóhely és étteremlánc a közép- és kelet-európai térségben több országban is szeretne megtelepedni. Terveik között szerepel az étteremnyitás Lengyelországban, Csehországban, Romániában, Ukrajnában és Magyarországon is; hazánkban minimum három egység megnyitását tervezi a cég a közeljövőben.

- „Jelenleg aktívan keresünk tőkeerős partnert, akár vállalkozó, akár cég személyében a márka kiépítésére Magyarországon. Korábbi, vendéglátó ipari tapasztalat előnyt jelent, de nem kritérium a sikeres franchise partner kiválasztásában." – mondta el Carlos De Leon, a Chuck E. Cheese’s hálózatfejlesztési igazgatója és hozzátette, hogy körülbelül 75 ezer dollár - megközelítőleg 17 millió forint - szükséges ahhoz, hogy valaki a társaság partnere lehessen. Ezen az egységnyitási díjon túl még a havonta fizetendő, a bruttó árbevétel 5 százalékával megegyező royalty-val kell számolni.

Az első Chuck E. Cheese's egységet 1977-ben nyitották meg az USA-ban. Jelenleg a cég világszerte több mint 560 éttermében 17,000 munkatársat foglalkoztat és 2011-ben 44 millió gyermek és 30 millió felnőtt szórakozott és étkezett Chuck E. Cheese's egységekben. A cég ugyan az USA-ban főleg vállalati tulajdonban működteti egységeit, de az Államokon kívüli terjeszkedést minden esetben franchise partnerek bevonásával szeretnék kivitelezni.

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank