2013.02.08.

Jönne a Chuck E. Cheese’s

Franchise partner bevonásával egy újabb amerikai gyorsétterem hálózat jelenne meg Magyarországon.

Az 1977-ben alapított Chuck E. Cheese’s egy különleges koncepció, aminek célja, hogy egyesítse a gyorséttermi étkezést a különböző gyerekjátékokkal és rendezvényekkel, szülinapi partikkal. Az étteremlánc az elmúlt több mint 3 évtized alatt az Egyesült Államok vezetőjévé nőtte ki magát a családi étkeztetésben és szórakoztatásban. A hálózat most úgy érzi, hogy eljött az idő Közép-Kelet-Európa meghódításához, méghozzá megfelelő franchise partnerek bevonásával, akiknek egy sikeres és bizonyított üzleti modellt és vonzó lehetőséget kínálnak.

Szülinapi zsúr Chuck E. Cheese\'s módra

A Chuck E. Cheese’s az USA 48 államában, valamint 8 országban van jelen, összesen 562 kereskedelmi egységgel.

Az ágazatában vezető családi szórakoztatóhely és étteremlánc a közép- és kelet-európai térségben több országban is szeretne megtelepedni. Terveik között szerepel az étteremnyitás Lengyelországban, Csehországban, Romániában, Ukrajnában és Magyarországon is; hazánkban minimum három egység megnyitását tervezi a cég a közeljövőben.

- „Jelenleg aktívan keresünk tőkeerős partnert, akár vállalkozó, akár cég személyében a márka kiépítésére Magyarországon. Korábbi, vendéglátó ipari tapasztalat előnyt jelent, de nem kritérium a sikeres franchise partner kiválasztásában." – mondta el Carlos De Leon, a Chuck E. Cheese’s hálózatfejlesztési igazgatója és hozzátette, hogy körülbelül 75 ezer dollár - megközelítőleg 17 millió forint - szükséges ahhoz, hogy valaki a társaság partnere lehessen. Ezen az egységnyitási díjon túl még a havonta fizetendő, a bruttó árbevétel 5 százalékával megegyező royalty-val kell számolni.

Az első Chuck E. Cheese's egységet 1977-ben nyitották meg az USA-ban. Jelenleg a cég világszerte több mint 560 éttermében 17,000 munkatársat foglalkoztat és 2011-ben 44 millió gyermek és 30 millió felnőtt szórakozott és étkezett Chuck E. Cheese's egységekben. A cég ugyan az USA-ban főleg vállalati tulajdonban működteti egységeit, de az Államokon kívüli terjeszkedést minden esetben franchise partnerek bevonásával szeretnék kivitelezni.

Jönne a Chuck E. Cheese’s

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank