Partner a modern kávéfogyasztásban

Egy Coffeeshop Company kávézó elindításához megközelítőleg 20 millió forintos beruházásra van szükség, de az összeg függ az üzlethelyiség helyszínétől és méretétől is.
Kedd
2013.01.29.
Tavasszal nyílik a következő Coffeeshop Company kávézó, de a hálózat továbbra is várja partnerek jelentkezését a nagyobb városokból.
 

Az ausztriai kávézólánc 2007 óta van jelen a magyar piacon, ahol jelenleg 16 egységet üzemeltet franchise partnerek közreműködésével. A legutóbbi üzlet augusztusban nyitott a fővárosban, ahol immár 10 helyszínen fogyaszthatóak a kávékülönlegességek. A vállalat magyarországi terjeszkedési stratégiája 23-28 kávézóra maximalizálja a hazai egységek számát, amelyből Budapesten még 2-3 üzlet megvalósítására van lehetőség. A vidéki területekre koncentrálva olyan városokban keresnek megfelelő üzleti partnert, mint Miskolc, Győr vagy Székesfehérvár.

A kávézólánc legújabb vidéki egysége Pécsett kerül kialakításra, ahol már megkezdődtek az előkészületek és tavasszal meg is nyit az üzlet. Győrben is megtalálták a megfelelő helyét a kávézónak, azonban még szerződés nem született, - de ennek ellenére akadnak potenciális jelöltek.

Egy Coffeeshop Company kávézó elindításához megközelítőleg 20 millió forintos beruházásra van szükség, de az összeg függ az üzlethelyiség helyszínétől és méretétől is. - „Partnereink teljes körű segítséget kapnak a megfelelő helyszín megtalálásától a személyre szabott ár, - és marketingstratégiák kialakításán át egészen a kávék részletes megismeréséig. A havi royalty a bevétel 5 százaléka, amihez még hozzáadódik 1 százalék marketing költség is” – mondta el Szabó Gyula, a terjeszkedésért felelős Tizia csoport magyarországi vezetője.

A Coffeeshop Company a négy visegrádi országban összesen 150 egységet kíván létrehozni az elkövetkezendő években, amelyből már több mint 55 kávézó működik. A hálózat több kontinensen is jelen van, üzleteinek száma már 200 felett van.


népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.