„Magyarországon, a fővároson kívüli Milan tábor megszervezéséhez egyelőre a legnagyobb nehézséget a megfelelő partner megtalálása jelenti” – dr. Tóth László.
Hétfő
2013.01.28.
„A magyarországi Milan Camp szakmai vezetése reálisnak tartja a tábor megrendezését a fővároson kívül is" - dr. Tóth László,a hazai Milan focitábor főszervezője.
 

2005-ben szervezték meg az első hivatalos A.C. Milan tábort, a Milan Junior Camp-et Budapesten. Mik voltak az első tapasztalatok?
Amikor a Milan tábor elindult Magyarországon, az érdeklődés minden várakozásunkat felülmúlta. Nagyon jól fogadták mind szponzori, mind pedig résztvevői szinten, hogy az A.C. Milan, a világ egyik leghíresebb futball klubjának hivatalos gyermek- és ifjúsági tábora megnyitja kapuit Magyarországon. Rájöttünk, nagyon sok focirajongó és ezen belül is Milan szurkoló van Magyarországon és a Milan nevével fémjelzett sporttáborban sokan látnak fantáziát.

A Milan táborokat nem franchise rendszerben működtetik a licence tulajdonosok, mégis a helyi szervező partnerek bevonásával egyfajta partner-hálózatot építettek ki.
Valóban az MJC koncepció sok eleme akár egy franchise modellbe is beleférne. A márkanév és a logók, védjegyek minden esetben adottak és ezáltal a vizuális megjelenés, a grafikák, stb. is. Egységesek a tábori programok, az edzések és a szabad-foglalkozások. Mindenhol a Milan által delegált, magasan kvalifikált olasz utánpótlásedzők adják át az ismereteket, illetve szervezőként jelentős szakmai támogatást kaptunk a licence tulajdonostól is. Azonban az MJC licence jogokat néhány nemzetközi vállalat birtokolja, akik minden esetben a helyi partnerrel kötött együttműködési megállapodás alapján, a jogokat megtartva szervezik a táborokat.

Lát rá esélyt, hogy a jövőben Milan Junior Camp Magyarországon, a fővároson kívül is megrendezésre kerüljön?
A magyarországi Milan Camp szakmai vezetése természetesen elképzelhetőnek tartja a tábor megrendezését más városokban is, hiszen minden nagy- és közepes méretű település potenciális helyszín lehet. Egyelőre a nagyobb nehézséget az ideális – jó hely- és szakmai ismerettel, illetve kapcsolatrendszerrel rendelkező, elhivatott focibarát – partner megtalálása jelenti.

Ha az említett, vállalkozó szellemű, elhivatott focibarát belevágna egy vidéki Milan Camp megszervezésébe, mivel kell mindenképp számolnia?
Ha meg van az ideális – 180-200 gyerek befogadására alkalmas – helyszín, fontos még a promóció és a reklám is. Érdemes felvenni a kapcsolatot helyi és országos médiával, hogy minél több emberhez eljusson a sporttábor híre. Talán még a megfelelő helyszín és a média kampánynál is fontosabb azonban a megfelelő szponzor megtalálása. Fontos tudni, hogy a Milan Junior Camp alapvetően egy felső árkategóriás focitábor, azonban erős szponzori támogatással egy sokkal szélesebb közönség számára is elérhetővé válhat.


népszerű a fórumban

Bemutatkozik a Zöld Planéta

Mivel a rendszerünkhöz különböző vezetői szinteken lehet csatlakozni, mindenki eldöntheti kinek mi a sok!Itt vannak alternatívák, amik a jelen gazdaságban már nincsenek és...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Nem attól lesz valaminek létjogosultsága, mert egyes emberek azt mondják róla, hogy életképes! Ettől több kell: Működést kell igazolni,mert az eredmények juttatnak valamit...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Válaszolok rendszergazdaként és programalkotókét! Ebben az el anyagiasodott világban egy bármilyen pozícióhoz csak szimplán pénzért is hozzá lehet jutni és kapcsolatokkal. A...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Hol vannak a hozzászólások, fórumozók? Ha ez perspektivikus, akkor mi ez a csend? Vagy túl sok az 5 millió+áfa? üdvözlettel Erdei Ferenc

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.22.
Prémium autószerviz hálózat épül

Sajnos nincs és nem is lehet \"prémium autós\" definíció. A futóműnek, féknek, közlekedésbiztonsági alkatrészeknek még a régebbi gépjárműveknél is kivállóan kell működniük....

3 hozzászólás
utolsó 2013.06.25.
Ismét Paris Smile a Syma-ban

Tisztelt cím! Szeretnék tájékoztatást kérni az említett üzletilehetőségről! ombodieva@freemail.hu Köszönettel

1 hozzászólás
utolsó 2013.05.24.
Szépség és franchise

Tisztelt cím! Szeretnék részletes tájékoztatást az üzleti lehetőségről!ombodieva@freemail.hu  Köszönettel!

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.23.
Szépség és franchise

Érdeklődöm van-e lehetőség a részletes tájékoztatásra a következő elérhetőségeken: mariann05@freemail.hu +36-30-5830028

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.19.