2012.02.10.

Hogyan hirdethet oldalunkon

Alább megtekintheti hogyan hirdethet a Franchising.hu weboldalon.

A Franchising.hu olyan média platform, ami franchise -, társvállalati rendszerekről és saját vállalkozásokról közöl naponta frissülő híreket, információkat – lehetőséget kínál költséghatékony és hatásos reklámozásra. Az oldalon való hirdetés lehetőséget nyújt franchise átvevők és partnerek felkutatásához, de saját vállalkozásokhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások népszerűsítésére is – pénzügyi szolgáltatásoktól kezdve, biztosításokon át irodabútorokig.

Reklám lehetőségek

A franchising.hu reklám lehetőségeit 2 csoportnak ajánljuk:

  • franchise -, társvállalati rendszerek, ügynökségek;
  • üzleti termékeket, szolgáltatásokat kínáló cégek (pénzügyi szolgáltatások, biztosítás, telekommunikáció, utazás, irodabútor, stb.).

Kiemelt termékeink, szolgáltatásaink franchise -, társvállalati rendszerek, ügynökségek számára:

  • Regisztrálás a franchise katalógusba
  • minden egyes franchise, mester-franchise vagy partnerség részletes leírással jelenik meg 1-3 oldalon, a cég által kiválasztott képekkel illusztrált és a végén megjeleníti az elérhetőségeket. A franchise katalógus segítségével az oldal látogatói tájékozódhatnak a franchise hálózatról, annak elvárásairól és az együttműködés lehetőségeiről.
  • Prezentáció és banner megjelenítés
  • a prezentáció részletesen bemutatja a franchise rendszert 2-5 oldalon, összekapcsolt egy nagy bannerrel a főoldalon és kisebbekkel minden egyes aloldalon. A prezentáció végén jelentkezési forma nyomtatványt talál az érdeklődő, amit közvetlenül az Ügyfél számára küldhet el.
  • Szponzorált cikk a főoldalon
  • A cikk az aktualitások szekcióban jelenik meg egy hónapon keresztül.

A szerkesztőség fenntartja a jogot, hogy ellenőrizze a bemutató anyag tartalmát és adott esetben akár vissza is utasítsa annak megjelenítését.

Kapcsolat

Azon cégek, akik érdekeltek hirdetés, reklám megjelentetésben az oldalon, kérjük töltsék ki az alábbi formanyomtatványt vagy kérjenek tájékoztatást a 06 20 406 5177-es telefonszámon, ahol munkatársunk további információkkal, részletekkel fog szolgálni.

Ajánlatkérés
Név *
A cég neve *
Telefon *
E-mail *
Kérjük válasszon az alábbiak közül *
Egyéb kérdések, megjegyzés
If you see this, leave this form field blank

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank