2012.12.21.

Milliárdos piacon a RE/MAX

A RE/MAX Csoport a kínai piacon bővíti hálózatát.

2013. elejéig megkezdi működését az első RE/MAX iroda Kínában. Idén szeptemberben adta el a csoport a helyi mester franchise jogokat, azóta pedig az új tulajdonosok képzése tart. A világ vezető ingatlan franchise hálózata előtt így megnyílt a lehetőség 1,3 milliárd ember elérésére.

RE/MAX, USA

Az amerikai alapítású hálózat irodái a világ közel 90 országában megtalálhatóak.

- "A kínai piac óriási lehetőség. Képzeljük csak el: közel 130 város rendelkezik több mint egy milliós lakossággal. Az egyre növekvő középosztály egy egyre igényesebb életmód felé tolódik el és értékelik a minőségi lakókörnyezetet. Így tehát Kína nagyon érdekes hely a tevékenységünkhöz" - nyilatkozta a hálózat kínai megjelenésével kapcsolatban Krajný David, a magyar, a cseh és a szlovák mester franchise jogok tulajdonosa. Az amerikai csoport azt tervezi, hogy fokozatosan uralni tudja a piacot és vezető szerepet tölthetnek be az ingatlanirodák, ügynökök.

2012-ben Marokkóban, Tájföldön és a Fülöp-szigeteken is megnyitottak az első RE/MAX irodák és az idei év első felében világszerte 300 franchise üzlet nyitott. Dél-Afrikában 75 százalékkal nőttek az eladások előző évhez képest, Kanadában 21 százalékos, Európában pedig 13 százalékos növekedést jelentettek.

Magyarországon 2006-ban jelent meg a hálózat és jelenleg 13 irodája alatt 72 üzletkötő dolgozik. A RE/MAX hálózatot 1973-ban alapították Denverben (Colorado, USA) és mára a globális ingatlanpiac vezető szereplőjévé vált. A hálózat 6.299 jogilag és pénzügyileg független irodája működik a világon, közel 90 országban.

Milliárdos piacon a RE/MAX

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank