A Glamour Nails körömfestő gépek több mint 1000 mintát tartalmaznak, melyek folyamatosan frissíthetőek.
(Fotó: Georgia Lopes)
Hétfő
2012.12.17.
Az ausztrál bázisú Glamour Nail körömfestő automaták üzemeltetéséhez kínál licencjogot már Európában is.
 

A körmök ápoltságára egyre nagyobb figyelmet szánnak a hölgyek: mint divatos kiegészítő tekintenek rá, mondhatni, hogy a személyes önkifejezés egyik alapvető módjának tekintik. Ezt a globális trendet veszi üzleti sikerének alapjául az ausztrál Glamour Nail, akik egy innovatív körömfestő automata kizárólagos területi forgalmazására kínálnak franchise jogot. Első körben az Egyesült Államok területén kezdték meg nemzetközi terjeszkedésüket, azonban már Angliában is elhelyezte első egységeit a helyi partner és további európai országokból is várják a jelentkezőket.

A körömfestő automatákat forgalmas bevásárlóközpontokban, áruházakban érdemes elhelyezni, ahol elkapja az arra járók tekintetét. A gép érintőképernyős kezelőfelületén bárki kiválaszthatja a legszimpatikusabb mintát, melyeket körmönként egy perc alatt „rányomtat” a masina. A gép beépített kamerája fényképeket készít, melyeket szintén mintaként alkalmazhatunk.

Érdeklődésünk mértékének megfelelően egyaránt lehetőségünk van mester franchise partnerként egy országot, vagy régiót lefedni, és arra is, hogy csak egy-egy gépet üzemeltessünk. A cég honlapján az olvasható, hogy a gépnek egyelőre nincsen konkurenciája, ezért csaknem a világ összes piacán azonos lehetőségekkel indítható el a vállalkozás.

(pcs)


Papp Csaba
újságíró