„A Paris Smile által kifejlesztett expressz fogfehérítési eljárások gyors, biztonságos és hatékony kezelést jelentenek. Az időigényes és drága orvosi kezelések, illetve a sokszor bizonytalan eredetű termékek otthoni használata helyett kínálnak alternatívát.”
Csütörtök
2012.12.06.
Az expressz fogfehérítés új dolog még Magyarországon, a Paris Smile az elsők között. Interjú az alapító Fabrice Beladina-val.
 

Hogyan képzelhetünk el egy fogfehérítési eljárást a Paris Smile módszert alkalmazó szalonokban, rendelőkben, fitnesz központokban? Miben új ez a módszer az elődökhöz képest?

Egy 2011-ben elfogadott európai direktíva (2011/84/EU) nyomán 2012 októbere óta az összes EU-tagországban tilos a 6 százalékosnál nagyobb koncentrációjú hidrogén-peroxidot tartalmazó termékek árusítása és otthoni használata. Tudni kell, hogy azelőtt a fogorvosok akár 38%-os koncentrációjú fogfehérítőkkel is dolgoztak. Ezek a termékek természetesen hatékonyak voltak, ugyanakkor veszélyesek lehetnek a fogakra, illetve a fogínyre nézve.
A PARIS SMILE egy olyan termékcsaládot fejlesztett ki, amely nem tartalmaz hidrogén-peroxidot, illetve a fogorvosok számára egy enyhe, 6%-os koncentrációjú peroxidot tartalmazó fogfehérítőt ajánl, mindkét típusú termék EU-konform ezáltal.

Az expressz fogfehérítés új dolog még Magyarországon, Nyugat-Európában is mostanában kezdett elterjedni. A legfontosabb a figyelemfelhívó marketing, aminek segítségével bevonzható és meggyőzhető a fogyasztó a mi fogfehérítési eljárásunk biztonságosságáról és hatékonyságáról.

A fogorvosokat illetően pedig tudni kell, hogy ők egy új páciensi kört tudnak bevonzani az expressz eljárás által, hiszen az áraink nagyon kedvezőek. Hasonló a helyzet a szépségszalonok tekintetében is, ők egy párhuzamos, kiegészítő szolgáltatást tudnak nyújtani általa.

Feltétel e valamilyen végzettség az alkalmazottaknak, a Paris Smile szolgáltatások nyújtásához vagy elegendő a központ által tartott képzés?
A PARIS SMILE által biztosított képzésen tökéletesen elsajátítható ez a fogfehérítő technika. A PARIS SMILE ezt követően folyamatosan továbbképzi a partnereit, illetve minden, a fogfehérítő piacon való változásról tájékoztatja őket.

Milyen formában lehet kialakítani egy Paris Smile szalont vagy fogfehérítő sarkot, ”Mosolybárt”?
A PARIS SMILE – sarok egy kimondottan dizájnos, speciális fotelből és kis asztalból, illetve a hozzájuk tartozó kellékekből áll (LED lámpa, fogszínskála,…).

Fontos az egységes arculat, a rendelkezésre bocsájtott marketing anyagok nagy szerepet játszanak az üzlet fejlesztésében: Roll-up plakát, videó, szórólap, névjegykártya, a honlapon való jelenlét (a vendégek 60%-a honlapunkról szerez tudomást az adott helyszínről).

Magyarországon egyelőre Budapesten lehet kipróbálni a Paris Smile fogfehérítést. A fővároson kívül is keresik partnereiket?
A mi fogfehérítő technikánk pillanatnyilag Budapesten érhető el, de egyre több az érdeklődő más régiókból, a nagy potenciállal bíró vidéki városokból is. Reményeink szerint egy éven belül az egész országot lefedjük.

A folyamatos franciaországi erősödés mellett, a hálózat nemzetközi jelenléte már kiterjed Oroszországra, Lengyelországra és Magyarországra is. Terveznek a jövőben új országokban is megjelenni?
A közeljövőt illetően Ukrajnában, Romániában és Csehországban szeretnénk terjeszkedni. Ehhez első lépésként szeretnénk megtalálni az adott országokért felelős mester franchise partnereinket.