2012.12.06.

Innováció a fogfehérítésben

Az expressz fogfehérítés új dolog még Magyarországon, a Paris Smile az elsők között. Interjú az alapító Fabrice Beladina-val.

Hogyan képzelhetünk el egy fogfehérítési eljárást a Paris Smile módszert alkalmazó szalonokban, rendelőkben, fitnesz központokban? Miben új ez a módszer az elődökhöz képest?

Egy 2011-ben elfogadott európai direktíva (2011/84/EU) nyomán 2012 októbere óta az összes EU-tagországban tilos a 6 százalékosnál nagyobb koncentrációjú hidrogén-peroxidot tartalmazó termékek árusítása és otthoni használata. Tudni kell, hogy azelőtt a fogorvosok akár 38%-os koncentrációjú fogfehérítőkkel is dolgoztak. Ezek a termékek természetesen hatékonyak voltak, ugyanakkor veszélyesek lehetnek a fogakra, illetve a fogínyre nézve.
A PARIS SMILE egy olyan termékcsaládot fejlesztett ki, amely nem tartalmaz hidrogén-peroxidot, illetve a fogorvosok számára egy enyhe, 6%-os koncentrációjú peroxidot tartalmazó fogfehérítőt ajánl, mindkét típusú termék EU-konform ezáltal.

Fabrice Beladina - a Paris Smile alapítója és tulajdonosa

„A Paris Smile által kifejlesztett expressz fogfehérítési eljárások gyors, biztonságos és hatékony kezelést jelentenek. Az időigényes és drága orvosi kezelések, illetve a sokszor bizonytalan eredetű termékek otthoni használata helyett kínálnak alternatívát.”

Az expressz fogfehérítés új dolog még Magyarországon, Nyugat-Európában is mostanában kezdett elterjedni. A legfontosabb a figyelemfelhívó marketing, aminek segítségével bevonzható és meggyőzhető a fogyasztó a mi fogfehérítési eljárásunk biztonságosságáról és hatékonyságáról.

A fogorvosokat illetően pedig tudni kell, hogy ők egy új páciensi kört tudnak bevonzani az expressz eljárás által, hiszen az áraink nagyon kedvezőek. Hasonló a helyzet a szépségszalonok tekintetében is, ők egy párhuzamos, kiegészítő szolgáltatást tudnak nyújtani általa.

Feltétel e valamilyen végzettség az alkalmazottaknak, a Paris Smile szolgáltatások nyújtásához vagy elegendő a központ által tartott képzés?
A PARIS SMILE által biztosított képzésen tökéletesen elsajátítható ez a fogfehérítő technika. A PARIS SMILE ezt követően folyamatosan továbbképzi a partnereit, illetve minden, a fogfehérítő piacon való változásról tájékoztatja őket.

Milyen formában lehet kialakítani egy Paris Smile szalont vagy fogfehérítő sarkot, ”Mosolybárt”?
A PARIS SMILE – sarok egy kimondottan dizájnos, speciális fotelből és kis asztalból, illetve a hozzájuk tartozó kellékekből áll (LED lámpa, fogszínskála,…).

Fontos az egységes arculat, a rendelkezésre bocsájtott marketing anyagok nagy szerepet játszanak az üzlet fejlesztésében: Roll-up plakát, videó, szórólap, névjegykártya, a honlapon való jelenlét (a vendégek 60%-a honlapunkról szerez tudomást az adott helyszínről).

Magyarországon egyelőre Budapesten lehet kipróbálni a Paris Smile fogfehérítést. A fővároson kívül is keresik partnereiket?
A mi fogfehérítő technikánk pillanatnyilag Budapesten érhető el, de egyre több az érdeklődő más régiókból, a nagy potenciállal bíró vidéki városokból is. Reményeink szerint egy éven belül az egész országot lefedjük.

A folyamatos franciaországi erősödés mellett, a hálózat nemzetközi jelenléte már kiterjed Oroszországra, Lengyelországra és Magyarországra is. Terveznek a jövőben új országokban is megjelenni?
A közeljövőt illetően Ukrajnában, Romániában és Csehországban szeretnénk terjeszkedni. Ehhez első lépésként szeretnénk megtalálni az adott országokért felelős mester franchise partnereinket.

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank