2012.12.04.

Szezonra fel!

A Summer Time Travel utazási iroda nem csak nyárban utazik: a téli időszakban is várja utasait.

Görögország, Toszkána, Párizs mind a legnépszerűbb európai desztinációk közé tartoznak, azonban ezeket a helyszíneket leginkább májustól szeptemberig keresik fel a turisták. Télen visszaesik a kikapcsolódás céljából utazók száma, és külföldi síterepekre, valamint belföldi utazásokra koncentrálódik a figyelem. A téli hónapokban alapvetően három csoportra oszthatjuk az utasokat: síelés céljából utazók, belföldi utasok, és azok, akik egzotikus országokba menekülnek a hideg elől. A Summer Time Travel irodáiban is felkészültek a szezonváltásra, és téli ajánlatokkal várják az utazni vágyókat.

Summer Time Travel munkatársak

A Summer Time Travel szeptember végi éves konferenciáján az összes partner részvételével vitatták meg az elkövetkezendő év teendőit.

„Ilyenkor már nincs akkora mozgolódás, mint nyáron, de nem keseredünk el, hiszen aki ebben a szakmában dolgozik, tudja, hogy nem minden hónap egyforma, illetve a jövő évre vonatkozóan rengeteg új ötletünk van, amire készülni is kell.” - mondta el Bartal Melinda, a Summer Time Travel ügyvezetője . Megtudtuk, hogy decemberben az adventi utazások a legnépszerűbbek, és meglepő módon már most elkezdődtek az előfoglalások a 2013-as szezonra, ami általában csak februárban szokott beindulni.

„Az idei évet összefoglalva elmondhatom, hogy nagyon elégedettek vagyunk, hiszen, míg más utazási irodák 20-25%-os visszaesésről számoltak be, mi megtartottuk tavalyi számainkat. Ezekhez az adatokhoz minden Summer Time Travel-es kolléga hozzájárult minőségi munkájával” – mondta el az ügyvezető.

Az éves konferencián kiosztásra kerültek a 2011-es év kitüntetései is. A Summer Time Travel Minőségi Díjat a nagykanizsai fiókiroda kapta, emellett a legfiatalabb miskolci iroda egy különdíjban részesült aktív munkája elismeréseként.

(pcs)

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank