A Summer Time Travel szeptember végi éves konferenciáján az összes partner részvételével vitatták meg az elkövetkezendő év teendőit.
Kedd
2012.12.04.
A Summer Time Travel utazási iroda nem csak nyárban utazik: a téli időszakban is várja utasait.
 

Görögország, Toszkána, Párizs mind a legnépszerűbb európai desztinációk közé tartoznak, azonban ezeket a helyszíneket leginkább májustól szeptemberig keresik fel a turisták. Télen visszaesik a kikapcsolódás céljából utazók száma, és külföldi síterepekre, valamint belföldi utazásokra koncentrálódik a figyelem. A téli hónapokban alapvetően három csoportra oszthatjuk az utasokat: síelés céljából utazók, belföldi utasok, és azok, akik egzotikus országokba menekülnek a hideg elől. A Summer Time Travel irodáiban is felkészültek a szezonváltásra, és téli ajánlatokkal várják az utazni vágyókat.

„Ilyenkor már nincs akkora mozgolódás, mint nyáron, de nem keseredünk el, hiszen aki ebben a szakmában dolgozik, tudja, hogy nem minden hónap egyforma, illetve a jövő évre vonatkozóan rengeteg új ötletünk van, amire készülni is kell.” - mondta el Bartal Melinda, a Summer Time Travel ügyvezetője . Megtudtuk, hogy decemberben az adventi utazások a legnépszerűbbek, és meglepő módon már most elkezdődtek az előfoglalások a 2013-as szezonra, ami általában csak februárban szokott beindulni.

„Az idei évet összefoglalva elmondhatom, hogy nagyon elégedettek vagyunk, hiszen, míg más utazási irodák 20-25%-os visszaesésről számoltak be, mi megtartottuk tavalyi számainkat. Ezekhez az adatokhoz minden Summer Time Travel-es kolléga hozzájárult minőségi munkájával” – mondta el az ügyvezető.

Az éves konferencián kiosztásra kerültek a 2011-es év kitüntetései is. A Summer Time Travel Minőségi Díjat a nagykanizsai fiókiroda kapta, emellett a legfiatalabb miskolci iroda egy különdíjban részesült aktív munkája elismeréseként.

(pcs)


Papp Csaba
újságíró