- "Bármilyen piacon dolgozik az ember az ügyfelei azok akiket meg kell becsülnie, akikkel korrektül együtt dolgozva sikerre viheti a vállalkozást."
Csütörtök
2012.11.29.
Nehezebb gazdasági körülmények között, nagyobb számban csatlakoznak partnerek az ismert ingatlan hálózatok valamelyikéhez - interjú Markó Gergely, City Cartel franchise vezetővel.
 

Milyen a jelenlegi helyzet az ingatlanpiacon?

Ma, 2012. második felében az ingatlanpiac a válságidő átlagát produkálja. Míg az év első felében fellendülés látszódott az ingatlanpiacon, a második felében a vásárlók visszafogottabbak lettek, az eladói-kínálati oldalon még több eladó ingatlan jelent meg a piaci ár felet. Az a tény mutatkozik most meg, hogy azok az ingatlanos szakemberek, akik foglalkoznak is a tulajdonosokkal és a piaccal, Ők tudnak értékesíteni és eladnak. Azok a tulajdonosok pedig, akik kitartják az árat várva a "palimadarat" továbbra is a piac mögött maradnak. Fontos infó ezeknek az embereknek: az internet korában nincsenek palimadarak!

Mennyire "tipikus" a magyarországi helyzet, a régió többi országáéhoz képest?
Magyarország ingatlanpiaca változatos, mert vannak régiók ahol a külföldi vásárlóerő is megjelenik. Ilyen például a győri szlováknegyed, vagy a keszthelyi orosz kisközösség kialakulása. Más környező országokban a gazdaság élénkítése miatt a vásárlóerő nem csökken le és nem feltételez minden eladás-vásárlást, azaz nem minden esetben lesz körfolyamat.

Igaz, hogy a válság alatt a független ingatlanpiaci szereplők nagyobb számban csatlakoztak az ismert hálózatok valamelyikéhez? Miben jelent segítséget egy franchise hálózat – például a City Cartel – háttértámogatása?
Igen igaz. A City Cartel Ingatlaniroda hálózat is több mint 12 éve jelen van az ingatlanpiacon, stabil és megbízható hátteret nyújt a partnereinek. A 100% magyar tulajdonú cégcsoport kiterjedt szolgáltatásait tudja nyújtani az, aki a hálózatunkhoz csatlakozik. A legfontosabb szempontok közül néhány a franchise csatlakozáshoz a független szereplők számára: Magasabb jutalékot kérhet, hiszen jóval több és biztosabb szolgáltatást nyújt az ügyfelének, a stabil magyar háttér, és a hálózatban lévő több értékesítő együttműködése szabályozott rendszerben, folyamatos képzések az ingatlanpiaccal kapcsolatban, családias partneri hangulat és még sok dolog amit a hálózati partnerség miatt kaphat.

Min múlik egy franchise hálózat sikere? (a márka,vagy felépítése, hogy milyen régóta van a piacon, mennyire kiterjedt az országban, esetleg a nyújtott szolgáltatások, képzések?)
A City Cartel Franchise hálózat sikere is azon múlt és múlik, hogy a cég stabilitását, piaci előnyeit megtartsa és növelje, korrekt piaci magatartásával az ügyfelek bizalmát elnyerje. Nálunk az ügyfél az egyetlen, aki hiteles "mérő" hálózatunkra,de inkább úgy mondanám nagyon kevés panasz van, amire igen büszkék vagyunk. Hiszen bármilyen piacon dolgozik az ember az ügyfelei azok akiket meg kell becsülnie, akikkel korrektül együtt dolgozva sikerre viheti a vállalkozást. Semmi varázslat, csak dolgozni kell - jól!


népszerű a fórumban

Bemutatkozik a Zöld Planéta

Mivel a rendszerünkhöz különböző vezetői szinteken lehet csatlakozni, mindenki eldöntheti kinek mi a sok!Itt vannak alternatívák, amik a jelen gazdaságban már nincsenek és...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Nem attól lesz valaminek létjogosultsága, mert egyes emberek azt mondják róla, hogy életképes! Ettől több kell: Működést kell igazolni,mert az eredmények juttatnak valamit...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Válaszolok rendszergazdaként és programalkotókét! Ebben az el anyagiasodott világban egy bármilyen pozícióhoz csak szimplán pénzért is hozzá lehet jutni és kapcsolatokkal. A...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Hol vannak a hozzászólások, fórumozók? Ha ez perspektivikus, akkor mi ez a csend? Vagy túl sok az 5 millió+áfa? üdvözlettel Erdei Ferenc

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.22.
Prémium autószerviz hálózat épül

Sajnos nincs és nem is lehet \"prémium autós\" definíció. A futóműnek, féknek, közlekedésbiztonsági alkatrészeknek még a régebbi gépjárműveknél is kivállóan kell működniük....

3 hozzászólás
utolsó 2013.06.25.
Ismét Paris Smile a Syma-ban

Tisztelt cím! Szeretnék tájékoztatást kérni az említett üzletilehetőségről! ombodieva@freemail.hu Köszönettel

1 hozzászólás
utolsó 2013.05.24.
Szépség és franchise

Tisztelt cím! Szeretnék részletes tájékoztatást az üzleti lehetőségről!ombodieva@freemail.hu  Köszönettel!

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.23.
Szépség és franchise

Érdeklődöm van-e lehetőség a részletes tájékoztatásra a következő elérhetőségeken: mariann05@freemail.hu +36-30-5830028

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.19.