2012.11.26.

DepilConcept logó DepilConcept - rendszer prezentáció

Legyen Ön a portugál sikerhálózat magyarországi Mester Franchise Partnere!

A portugál BodyConcept® Csoportból nőtte ki magát a DepilConcept márka, mint a legújabb szőrtelenítési eljárásokat kínáló franchise hálózat. A sok évnyi tapasztalat a több mint 40 egységgel rendelkező szépségipari franchise hálózat működtetésében, az állandó termékek és berendezések használatában, valamint a legújabb trendek kutatásai mind hozzájárultak a DepilConcept megszületéséhez.

A DepilConcept márka a szőrtelenítésre specializálódott. Teljes körű innovatív, fototerápiás és viaszos szolgáltatásokat nyújt ezen a téren, és mindezt verhetetlen áron. A DepilConcept a legújabb fototerápiás technológiát használja (PTF – Phototherapy Flash). A felszerelés és a berendezések a leghatékonyabbak és legbiztonságosabbak a piacon.

DepilConcept

A DepilConept-el sikerült megtörni azt a mítoszt, miszerint a legújabb innovatív szőrtelenítési eljárásokat csak a tehetősebbek engedhetik meg maguknak.

A DepilConept-el sikerült megtörni azt a mítoszt, miszerint a legújabb innovatív szőrtelenítési eljárásokat csak a tehetősebbek engedhetik meg maguknak.

Gyorsaság
Nagyon fontos a gyorsaság. A hálózat elkötelezett amellett, hogy tapasztalt személyzet végezze a gyantázást vagy a fototerápiás szőrtelenítési kezeléseket. Ez a szakértelem garantálja egyszerre a gyorsaságot és minőséget.

Minőség
A minőséget a DepilConcept gondosan kiválogatott – magas minőségű – termékeivel és felszereléseivel, illetve az alkalmazottak folyamatos képzésével biztosítja.

Ár
A DepilConcept kínálja a legjobb ár-minőség arányt a piacon. A kezelések már mindössze 20 eurótól elérhetőek (a külföldi gyakorlatok alapján), a kezelés végső ára pedig csak a kezelt testrész méretétől függ.

Ügyfelek
A DepilConcept célközönsége 15 év feletti nők és férfiak egyaránt.

A DepilConcept szalonok mindig a helyi igényeknek, keresletnek megfelelően alakítják ki kínálatukat, tesznek elérhetővé szolgáltatásokat. Ezek a szolgáltatások többek közt a következők:

 • Szőrtelenítő fényterápia
 • Hagyományos szőrtelenítés (viaszos)
 • 'Akne' kezelés
 • Pigmentáció kezelése: szeplő, öregedés, ...
 • Kapilláris permeabilitás kezelése
 • Bőrfiatalítás, ránc eltávolítás, alakformálás
 • Speciális készítmények
DepilConcept belső

A Mester franchise partner lesz felelős a DepilConcept szalonok egységes vizuális kialakításáért is.

A DepilConcept előnyei

Az együttműködés a Mester franchise / egyéni franchise partnerek számára sok előnnyel jár, ezek közül (a teljesség igénye nélkül) kiemelve:

Növekvő piac
A szépségipari szolgáltatói szegmensben egyre nagyobb szerepet betöltő szőrtelenítési szolgáltatások iránt egy egyre növekvő kereslet, fokozódó érdeklődés figyelhető meg.

Tapasztalat
Önnek nem kell korábbi tapasztalattal rendelkeznie a területen. Egyedi kézikönyvek, az összes szükséges képzés és a DepilConcept csapatának folyamatos támogatása segíti a szakmai kérdésekben és a mindennapos működésben is.

Biztonságos, hatékony és fájdalommentes szőrtelenítést
A DepilConcept csak olyan kezelést nyújt, amely bizonyítottan hatékony és fájdalommentes, illetve magas szintű biztonságot nyújt.

Képzés
Mielőtt a franchise partner megnyitná szalonját, a személyzet minden tagja részt vesz az alapképzésen, a DepilConcept oktatási központjában. Továbbá, az év során folyamatos képzések biztosítják, hogy fenntartsák a magas minőségi színvonalat.

Kutatás és fejlesztés
A DepilConcept folyamatosan kutatja a legújabb és leghatékonyabb technológiákat, termékeket és szolgáltatásokat, amiket aztán a hálózat minden tagja számára elérhetővé tesz.

Egyszerűség
A DepilConcept üzleti modell nagyon egyszerű, nem igényel speciális készségeket, bürokratikus, bonyolult vagy szükségtelen eljárásokat.

DepilConcept

A DepilConcept Portugáliából származik, ahol már 42 szépség-központ működik, ebből 36 franchise átvevők kezei alatt. A hálózat Portugálián kívül már Brazíliában, Svájcban, Lengyelországban és a Cseh Köztársaságban is megvetette a lábát.

A hálózat

A DepilConcept franchise rendszerben bővíti hálózatát, a franchise partnerek aránya az új üzletnyitók között 90 százalékos. Jelenleg 42 szalon található Portugáliában (36 franchise partner által üzemeltetett). Brazíliában a hálózat egy darab saját üzlete mellett kettőt az ottani mester partner, további 15-öt pedig egyéni franchise partnerek üzemeltetnek. Lengyelországban egy mester-szalon mellett hat franchise átvevő nyitotta meg szalonját, Svájcban és a Cseh Köztársaságban pedig egy-egy szalon található. A DepilConcept – a hálózati bővülés részeként – mester franchise partnert keres Magyarországon (és a régió más országaiban is: Románia, Szerbia, Horvátország, Szlovénia).

Előnyök, támogatás a mester partner számára

Az országos mester partner számára a következő előnyökkel, támogatásokkal jár az együttműködés:

 • Know–how
 • Képzés (az átadó és az átvevő székhelyén egyaránt)
 • Franchise Training I - elmélet
 • Franchise Training II - gyakorlati képzés
 • Operatív Training I - elmélet
 • Operatív Training II - gyakorlati képzés
 • Kezelési útmutató, kézikönyvek (4 működési kézikönyv)
 • Az összes dokumentumot tartalmazó Mester franchise CD
 • Marketing támogatás
 • Támogatás az első szépségszalon/klinika megnyitásában
 • Maximális támogatás, folyamatosan az együttműködés során

Beruházás

A DepilConcept mester franchise jog díja Magyarországon 50 000 eurótól elérhető.

Depil Concept kialakítás

A Mester franchise partner lesz felelős a hazai, egységesen kialakított, kizárólag minőségi szolgáltatásokat kínáló franchise hálózat kiépítéséért és fejlesztéséért.

Az ideális partner

Olyan partnereket, franchise átvevőket keresünk, akik készek felfedezni a szépségápolási ágazat nyújtotta lehetőségeket és osztoznak a hálózat értékeiben: Innováció, Profizmus, Minőség

A mester franchise átvevő birtokolja a DepilConcept márka exkluzív jogait Magyarországon és tartozik felelősséggel a növekedésért és a franchise partnerek felkutatásáért.

Szakmai tapasztalat a franchise- vagy szépségiparban előny, de nem feltétel.

Az ideális DepilConcept mester franchise partner olyan személy, aki a következő jellemzőkkel, tulajdonságokkal rendelkezik:

 • Vállalkozói szemlélet
 • Személyes kezdeményező készség
 • Képesség, hogy vállalja a munkáltató felelősségét
 • Jó szervezőkészség
 • Üzleti dinamika és motiváció
 • Szeret a szépségiparban tevékenykedni
 • "Vezető" beállítottság

A Mester Franchise Partner saját DepilConcept szalonján kívül felelősséggel tartozik az országos hálózat támogatásáért, felügyeletéért, a reklám- és promóciós tevékenységekért, befektetésekért és általában a hálózat növekedéséért.

Az éves cél hálózati szinten:

 • Az indulás évében - 1 saját szalon kialakítása + 2 franchise átvevő
 • a következő években - 2 új franchise átvevő évente.

Kapcsolatfelvétel

Ha érdekli egy lehetséges együttműködés, kérjük töltse ki és küldje el az alábbi űrlapot. További információkért kapcsolattartó az érdeklődőknek: Szabó Tibor, telefon: +36 20 406 5177, e-mail: tszabo@franchise2profit.hu.

Kérdőív
Vezeték és kereszt név *
Város *
Telefon *
E-mail *
További információk, kérdések
If you see this, leave this form field blank

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank