2012.10.01.

Október 18-án rendezik a következő MFSZ klubdélutánt

Az őszi összejövetel a budai Mercure Hotelben kerül megrendezésre.

A következő klubdélután témaköreit úgy válogatták össze a szervezők, hogy az előadóknak legyen lehetőségük megosztani tapasztalataikat is az érdeklődő közönséggel. Az előadók között Perger Gabrialla, a BioHair Kft. ügyvezető igazgatója; Komondi Istán, a McDonald's Hungary franchise hálózat partnere és Nagy Zoltán, a Katedra nyelviskola hálózat igazgatója.

Magar Franchise Szövetség díjkiosztó gála

A klubdélután új helyszínen, a Hotel Buda Mercure (I. ker., Krisztina krt. 41-43.) Szent István n. termében kerül megrendezésre 14:00 órai kezdettel.

A klubdéltuán témái

  • "Innováció a BioHair franchise hálózatban; törzsvásárlói program" – Előadó: Perger Gabriella, a BioHairKft. ügyvezető igazgatója (A BioHair hajvágószalon a 2011-es "Az év dinamikusan fejlődő franchise hálózata" díj nyertese)
  • "Franchise, átvevői szemmel" – Előadó: Komondi István (A 2011-es “Az év franchise átvevője” díj nyertese)
  • "Munkahelyi képzések pályázati pénzekből, pályázatírás nélkül" Előadó: Nagy Zoltán (A Katedra Nyelviskola a 2008-as "Az év dinamikusan fejlődő franchise hálózata " díj nyertese).

A Klubdélutánon a szokásokhoz híven lehetőség lesz a témák és előadások kapcsán felmerülő kérdések megvitatására is. A beszélgetés moderátora dr. Mandel Katalin főtitkár.

A klubdélutánon való részvétel szövetségi tagoknak ingyenes, nem szövetségi tagoknak pedig 8 000 Ft + ÁFA. Jelentkezés a Magyar Franchise Szövetség elérhetőségein.

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank