Méretétől függően, 3 féleképp kerülhet kialakításra egy Paris Smile szalon: Paris Smile fogfehérítő sarok, fogfehérítő szigetecske és Mosolybár.
Hétfő
2012.10.15.
A Paris Smile egy teljesen új fejezetet nyit az innovatív fogfehérítési eljárások világában.
 

A francia alapítású Paris Smile hálózatának bővítéséhez keres magyarországi partnereket, befektetőket, akik nyitottak az újdonságra és készek egy újfajta koncepció piaci térnyerésében részt vállalni. A kozmetikai cégnek a fogfehérítési piacon megtalálható legkorszerűbb technológiája kiváló lehetőséget kínál szépségipari szakmabelieknek (szépség-, manikűr-, smink-, fodrászszalon, SPA-, wellness-központ, stb.), fitnesz-központoknak, fogorvosi rendelőknek és befektetőknek tevékenységük és ezáltal ügyfélkörük intenzív bővítésére.

A fogfehérítés, ami Franciaországban és általában Európában vagy az USA-ban igen elterjedt dolog, mára mindenkinek megfizethetővé vált. Egyre többen határozzák el magukat erre a lépésre annak érdekében, hogy jobban érezzék magukat a bőrükben és be tudjanak illeszkedni szűkebb és tágabb környezetükbe. Ezt az egyre növekvő célközönséget célozza meg a lyoni székhelyű Paris Smile innovatív fogfehérítési eljárásával.

- "A Paris Smile az időigényes és drága orvosi kezelések, illetve a sokszor bizonytalan eredetű, interneten megrendelhető termékek otthoni használata helyett kínál alternatívát. A garantált eredmény egyedülálló áron, mindössze 30 perc alatt elérhető és mindez úgy, hogy az eljárás teljesen veszélytelen és kockázat nélkül, akár rendszeresen is megismételhető." – mondta el Fabrice Beladina, a Paris Smile márka megalapítója.

A hálózathoz való csatlakozás – a beruházás mértékétől függően – 3 formában is lehetséges: a legkisebb hely- és beruházás igényű Paris Smile fogfehérítő sarok; a plázabeli közterületeken könnyen kialakítható fogfehérítő szigetecske és a Mosolybár. Attól függetlenül, hogy melyik beruházást választja, a partner kézhez kap egy kidolgozott, könnyen megérthető és megvalósítható üzleti modellt (4-6 hónapos megtérülési idő), egy konkurenciamentes szolgáltatást kínáló márka képviseleti jogát és élvezheti a központ támogatását (szakmai képzések, reklám és marketing kampányok, a tevékenység támogatása, stb.).

A Paris Smile expressz fogfehérítését néhány hete Budapesten már ki is lehet próbálni, erre - bevezető kedvezményes áron - a KiwiSun szoláriumhálózat Kolosy téri stúdiójában van lehetőség.

A csatlakozás előnyeinek és feltételeinek további részleteiről ide kattintva olvashat.