Mester franchise partnert keres a MathRiders

"Fontos, hogy az oktatásközpont jövőbeli vezetője maga is szeresse, és fontosnak tartsa a matematikát."
Kedd
2012.09.04.
Kissné Hős Klára, a Helen Doron és a MathRiders magyarországi mester franchisora átadná a matematikai program országos szervezését.
 

Mi az alapja a MathRiders koncepciójának?
Mivel a Helen Doron Group egyik tanulási programja, így az angolhoz hasonlóan a gyerekek természetes érdeklődési körének, fejlettségének megfelelően segíti a legjobb, legsikeresebb tanulási stratégiák, technikák elsajátítását. Fokozatosan, egymásra épülve, sok-sok eszköz használatával értik meg a matematikai fogalmakat, sajátítják el azok mindennapi életben történő felhasználását. Fontos, hogy hozzásegítsük a gyerekeket, hogy sikeresen oldják meg a feladatokat, s a sikereik alapján egyre érdeklődőbbek legyenek, s egyre szívesebben mélyedjenek el a matematika rejtelmeiben.

Hány ilyen iskola működik Magyarországon?
Kecskeméten, Győrött, Székesfehérváron és Dunaharasztiban működik oktatóközpontunk, Budapesten pedig a Királydombi Mackókuckó Magánóvodában része az óvodai programnak. Sok-sok elégedett szülő tapasztalhatta már meg e módszer sikerességét: a gyerekek megszerették a matematikát és jelentősen javítottak iskolai jegyeiken.

Milyen partnereket keres?
Elsősorban az országos szervezést biztosító master franchisort keresünk, de természetesen oktatóközpontokat szívesen nyitó partnereket is várunk a hálózat bővítéséhez. Itt is sokrétű tevékenységre vállalkozik egy oktatóközpont vezetője: oktatásszervezés, adminisztráció, marketing, PR, tanárok kiválasztása, vezetése, a fontosabbakat említve. De az is fontos, hogy maga is szeresse, alapvetően fontosnak tartsa a matematikát.

(pcs)


Papp Csaba
újságíró