Saját irodát nyitott a TUI Győrben

Az új győri egység a TUI első olyan koncepcióirodája amelyik megújult designnal és extra szolgáltatásokkal várja az ügyfeleket.
Csütörtök
2012.08.30.
Az utazásszervező első saját vidéki irodájával immár huszonötre emelkedett a magyar képviseletek száma.
 

A TUI évek óta jelen van partnerirodájával a kisalföldi megyeszékhelyen, azonban erősíteni kívánják nyugat-magyarországi jelenlétüket, amely indokolttá tette egy saját iroda létrehozását is a régebbi mellett. Az új iroda Győr belvárosában, az Árkád üzletközpontban nyitotta meg kapuit augusztus 16-án, és már az első napokban hatalmas érdeklődés fogadta. A győri partnerirodájuk mellett legközelebb Tatabányán, Mosonmagyaróváron és Szombathelyen, a határon túl pedig Pozsonyban működik franchise képviseletük, ezért is helyeztek hangsúlyt arra, hogy az új irodában német mellett szlovák nyelven is ki tudják szolgálni az ügyfeleket.

„Mivel az új győri iroda egyben az első fővároson kívüli saját irodánk, ezért egyúttal a TUI vidéki, nyugat-magyarországi hálózatépítésének egyik első lépése is” – mondta az irodaavatón Hámorszky András, a TUI Magyarország Kft. cégvezetője.

Ez a győri egység az első olyan TUI iroda, amely már új koncepciót követve létesült. Modern, letisztult design jellemzi a három alkalmazottal működő irodát, ahol prospektuserdő helyett LED-es televiózókon informálódhatnak az ügyfelek, kávét főzhetünk magunknak, illetve kialakításra került egy játszósarok is a gyermekeknek.

Több mint 30 millió ügyfelével, a TUI Travel PLC a világ egyik vezető utazásszervező cége, amely 180 országban van jelen, több mint 250 turisztikai termékkel.A cég 2007-ben jött létre a First Choice Holidays PLC és a TUI AG fúziójából. A vállalat világszerte több mint 53,000 embert alkalmaz, főhadiszállása Angliában található.

(pcs)


Papp Csaba
újságíró