Megnyitott az első magyar Hooters

Az étterem több mint 400 vendéget tud egyszerre kiszolgálni. A hely jellegéből adódóan elsősorban a középkorú férfiakat célozzák meg.
Kedd
2012.08.28.
Az amerikai étteremhálózat első kelet-európai egységét hétfőn nyitotta meg Budapesten, a Liszt Ferenc téren.
 

Az éttermet Alex Hemingway irányítása alatt, az amerikai érdekeltségű Chanticleer csoport európai divíziója üzemelteti. A Liszt Ferenc téren található „breastaurant” három szinten, 730 négyzetméteren és több mint 400 (beltéri – kültéri) férőhellyel várja vendégeit - elsősorban a középkorú férfiakat. A hétfői kapunyitást egy exkluzív megnyitó előzte meg vasárnap, amelyen számos híresség is részt vett. Az eseményen jelen volt mind az 51 pincérlány, akiket a nyári casting-ok alkalmával választottak ki több mint 4000 jelentkező közül, és emellett amerikai társaik is részt vettek, hogy átsegítsék őket a kezdeti nehézségeken.

A pincérnőktől alapvető elvárás, hogy csinosak legyenek és a megszokottnál közvetlenebbül szolgálják ki a vendégeket. Talán meglepő lehet, de annak ellenére volt ilyen magas az állás betöltésére jelentkezők száma, hogy a lányok minimálbérre lesznek bejelentve - azonban a borravalót egy az egyben megtarthatják. Emellett olyan juttatásokban részesülnek, mint ingeynes aerobic,- és szolárium bérlet, fodrász, valamint profi sminkesek tanácsokkal látják el őket annak érdekében, hogy mindig „camera-ready” legyen a személyzet (a vendégek fényképein és a valóságban is mindig elbűvölőnek kell lenniük).

Alex Hemingway, a Chanticleer Europe ügyvezetője a következőt nyilatkozta a nyitás kapcsán: „Felettébb izgatottak vagyunk a lehetőségtől, hogy európai terjeszkedési stratégiánk első lépéseként Budapesten nyithatunk éttermet. A három emeletes egység két bárral, 52 televízióval és több mint négyszáz férőhellyel rendelkezik - ha a 150 kültéri férőhelyet is beleszámoljuk. A legközelebbi riválisunknak kevesebb mint 10 televíziója van. Magabiztosak vagyunk abban, hogy az egyedülálló Hooters élmény sikert arat Budapesten.”

(pcs)


Papp Csaba
újságíró

népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.