2018.03.05.

Közeledik a párizsi franchise expó

Európa legnagyobb franchise rendezvénye március 25-28. között kerül megrendezésre, 550 kiállítóval a világ 25 országából.

Idén is a párizsi Porte de Versailles komplexum ad otthont a franchise ágazat talán legtekintélyesebb eseményének. Minden eddiginél több, nagyjából 550, összesen 90 iparágat képviselő kiállítóra és 35 ezer résztvevőre számítanak a szervezők. Az idei év egyik újdonsága – természetesen a sok új kiállító mellett – az online elérhető ún. “My franchise” program. Ennek segítségével a kiállításra látogatók könnyedén megtervezhetik a napjaikat és megtalálhatják a számukra érdekes kiállítókat, akikkel megbeszéléseket szervezhetnek, így optimalizálva az expón töltött idejüket. A résztvevőknek mindemellett lehetőségük lesz személyes tanácsadáson is részt venni, hogy megtalálhassák az elképzeléseiknek leginkább megfelelő franchise koncepciót.

Franchise Expo Paris

A párizsi franchise expóra évente több mint 35 ezren látogatnak el. A résztvevők 76 százaléka franchise vásárlás céljából érkezik, közülük 75 százalék aláírt szerződéssel, szándéknyilatkozattal távozik az eseményről.

A 2018-as év egyik fő témája a karrierváltás lesz, ugyanis felmérések szerint három francia polgárból kettő karrierváltásban gondolkodik, emiatt a rendezvényen egy egész napot ennek a témának szentelnek. De az az expó négy napja alatt összesen több mint 100 különböző konferencia és workshop közül válogathatnak a látogatók, meghallgathatják a szegmens legelismertebb szakértőinek tapasztalatait, tanácsot kérhetnek ügyvédektől, könyvelőktől, valamint nemzetközi és ágazatspecifikus franchise szövetségek szakembereitől is.

Az expón több mint 25 ország 480 franchise márkáját (és további 70 kapcsolódó szolgáltató, mint bankok, ügyvédi irodák, beszállítók, stb. ajánlatát) ismerhetik meg a látogatók. A külföldi (nem francia) kiállítók között legnagyobb számban amerikai, spanyol és olasz koncepciókat találni, de mellettük helyet kapnak többek között Peru, Szerbia, Lettország, Hollandia, Málta, Norvégia vagy Oroszország franchise vállalkozásai is. Az idei évben Magyarország is képviselve lesz a rendezvényen, kiállítóként biztosan jelen lesz a Biotech USA étrend-kiegészítő gyártó, a Blue Bird Karaoke Rooms karaoke bár és a Mojito Lemon koktélbár. A hagyományosan legnépszerűbb gasztro, divat és szépségápolási franchise-ok mellet, idén a trendeknek megfelelően nagy számban lesznek jelen az egészséges életmódhoz, illetve idős- és beteggondozáshoz kapcsolódó franchise hálózatok is.

A párizsi franchise expón való részvétel ideális lehet azok számára, akik franchise vállalkozás indításában gondolkodnak, ugyanis ezen esemény vonzza a legtöbb kiállítót, így a lehető legtöbb és legtrendibb franchise koncepciók megismerésére ad lehetőséget. Természetesen emellett jó alkalom lehet arra is, hogy a látogatók bővítsék kapcsolati hálójukat, inspirálódjanak, tanuljanak, valamint új és virágzó üzletet kössenek leendő partnereikkel.

A Franchise Expo Paris hivatalos média partnere a magyarországi franchise piacnak szentelt Franchising.hu portál is, melyet a helyszínen a nemzetközi franchise tanácsadó és kiadó PROFIT system fog képviselni kiállítóként. Ez pedig a Franchising.hu olvasói és partnerei számára – egy rövid regisztrációt követően – lehetővé teszi az ingyenes belépést és részvételt. További információért kérjük, forduljon szerkesztőségünkhöz.

Közeledik a párizsi franchise expó

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank