2018.01.23.

Franchise találkozó Budapesten

A Franchise Börze remek alkalom a franchise hálózatok és az érdeklődő vállalkozók egymásra találására. Úgy tűnik, érdeklődésből egyik oldalon sincs hiány.

A vállalkozásindítás egyik legbiztonságosabb módja, ha egy franchise hálózathoz való csatlakozással tesszük azt, hiszen egy már kipróbált és bizonyított koncepcióra támaszkodva vághatunk bele az üzleti kalandba. A franchise lehetőségek ezen alacsonyabb kockázatot jelentő tulajdonságának eredménye, hogy egyre több vállalkozó fordul a franchise, mint vállalkozási forma felé, akik ezzel egyidőben egyre több és több franchise lehetőség közül választhatnak. A franchise érdeklődők számára azonban sok esetben nehézkes a csatlakozási folyamat vagy nem áll rendelkezésre elég információ a döntés meghozásához; ugyanakkor sokszor a franchise rendszergazdák se tudják hatékonyan elérni az ideális partner-jelöltetek. Mindezt felismerve hívta életre a Magyar Franchise Szövetség a jövőhéten megrendezésre kerülő budapesti Franchise Börzét.

franchise előadás

Az egésznapos Franchise Börze célja a franchise hálózatok és a kipróbált üzleti lehetőséget keresők egymásra találása, valamint átfogó szakmai tájékoztatás biztosítása a kapcsolódó programok és személyes megbeszélések formájában.

Számos hazai franchise hálózat (legyen az akár most induló vagy már ismert) folyamatosan keres partnereket. A Franchise Börze ideális lehetőség arra, hogy célzottan mutathassák be koncepciójukat biztos vállalkozási lehetőségeket kereső érdeklődők számára” – világított rá Rabi József titkárságvezető a kiállítói oldalon jelentkező legfontosabb előnyre. És valóban, legutóbb tíz éve volt lehetőségük bemutatni koncepciójukat a Magyarországon működő hálózatoknak a hazai közönség előtt, így érthető, hogy a kiállítói helyek nagy részét már feltöltötték. A rendezvényre kilátogatók több mint húsz franchise márka koncepcióját tanulmányozhatják, hasonlíthatják össze és egyeztethetnek személyesen a képviselőkkel.

A franchise érdeklődők, vállalkozók és a hazai piacon jelenlévő hálózatok egymásra találásának elősegítése mellett a Franchise Börze célja egyúttal a franchise szélesebb körben történő megismertetése, népszerűsítése is. „Abból a meggyőződésből hívtuk életre ezt a rendezvényt, hogy a kiállító franchise hálózatok minél nagyobb közönség előtt mutatkozhassanak be, partnerekre találjanak. Másrészt szakmai programokkal szeretnénk bővebb információt nyújtani a franchise-ban rejlő lehetőségekről. A rendezvény során a látogatók a hazai és külföldi hálózatok megismerésén túl változatos szakmai programokon, előadásokon és kerekasztal beszélgetéseken vehetnek részt” – emelte ki Rabi József.

A kapcsolódó szakmai programok során olyan neves franchise hálózatok képviselői adják át tapasztalataikat, mint az Otthon Centrum, a High Care Cosmetics, a SMART Ingatlan, a Stilianos Babauszoda vagy a Borháló.

Franchise Börze 2018.02.01.

A Franchise Börze a fővárosi Hotel Buda Mercure-ban kerül megrendezésre február elsején. A rendezvényen való részvétel ingyenes, mindössze egy gyors előzetes regisztrációhoz kötött. További információ és regisztráció a Franchise Szövetség honlapján.

Franchise találkozó Budapesten

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank