2018.01.03.

Duplázás évvégére

Két új franchise szerviznyitással kezdi az évet a Kwik Fit. Az évvégéig a 20. egység elindítása, hosszútávon pedig az országos lefedettség a cél.

Európa egyik legnagyobb márkafüggetlen gumi- és autószerviz hálózata, a több mint negyven éves múltra visszatekintő Kwik Fit 2012-ben jelent meg Magyarországon. A hazai hálózatfejlesztésért felelős mester franchise partner, az Autonet Hungary Kft. jelenleg hat szervizt működtet saját hatáskörben, további négyet pedig franchise partnerek üzemeltetnek – legutóbb tavaly nyáron nyílt Kwik Fit Kecskeméten. Az idei évnek ambiciózus tervekkel vág neki a hálózat, a cél nem kisebb 2018-ban, mint a magyarországi hálózat megduplázása.

Kwik Fit szerviz, Budaörs Fotó Kwik Fit

A gépjárműszerelői szakmában két szezon van, a tavaszi és az őszi (a téli és nyári gumiabroncscsere időszaka). Egy új szerviz nyitása a két szezon közötti időszakban az optimális, ugyanis kell 2-3 hónap a teljes betanulásra: a Kwik Fit kereskedelmi és működési folyamatok begyakorlására.

2018 elején Szolnokon és Budapesten a 15. kerületben nyitunk újabb két szervizt franchise működtetésben. Az év közepére tervezünk egy debreceni szerviznyitást” – avatott be Berényi Csaba, a magyarországi üzletfejlesztés vezetője. A franchise vezető hozzátette, 2018 végéig összesen 20 Kwik Fit szerviz elérése a cél Magyarországon, míg hosszútávon a kisvárosok csatlakozásával (akár kisebb, úgynevezett Gumi Plusz szervizekkel) az egész ország lefedése.

A Kwik Fit franchise átvevőjeként kulcsrakész vállalkozást kapnak kézhez a partnerek. A franchise központ segítséget nyújt a szerviztervezésben és -kialakításában (műhely, recepció, szociális helységek), javasolnak bevált beszállítót, gyártót a berendezés és gépek kedvező feltételekkel történő beszerzéséhez. A működési, kereskedelmi, stb. rendszereket is magába foglaló Kwik Fit know-how teljes egészében megosztásra kerül, ahogy a közös a számítógépes rendszer is az ügyféladatok, számlázás, jelentések készítéséhez.

Így közösek az ügyfelek is, bármelyik szervizünket felkereshetik, adataik és a gépjárműadatok a rendszerben vannak rögzítve. A weboldalon közös a gumiabroncs-webshop, valamint az online időpontfoglalás is bármely szervizbe” – tette hozzá Berényi Csaba.


További információ a Kwik Fit franchise lehetőségről, jelentkezés és közvetlen kapcsolatfelvétel a franchise katalógusban.

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank