2017.12.27.

Budapesten sorakozik fel a franchise ágazat

Tíz év szünet után újra franchise kiállítást rendez a Magyar Franchise Szövetség.

Tíz év után, 2018. február elsején ismét franchise kiállításra kerül sor Budapesten a Magyar Franchise Szövetség szervezésében. A Franchise Börze remek lehetőséget kínál franchise hálózatok, rendszergazdák és minden, a franchise és saját vállalkozás elindítása vagy fejlesztése iránt érdeklődő számára.

A Franchise Börze látogatói nem csak a bemutatkozó hálózatokat ismerhetik meg, de változatos szakmai programok, előadások, illetve kerekasztal beszélgetések keretében betekintést nyerhetnek a franchise hálózatok működésébe.

A Franchise Börzén kiállító franchise hálózatok a hazai közönség előtt mutathatják be koncepciójukat, rátermett vállalkozókkal, potenciális franchise partnerekkel találkozhatnak. A franchise iránt érdeklődő látogatók pedig számos nemzetközi és magyar franchise márka ajánlatát ismerhetik meg és elsőkézből tájékozódhatnak az adott márka ernyője alatti vállalkozásindítás feltételeiről, mikéntjéről.

Az egész napos, hiánypótló franchise rendezvény a fővárosi Hotel Buda Mercure-ban kerül megrendezésre 2018. február elsején. Látógatóként a Franchise Börzén való részvétel ingyenes, mindössze egy gyors előzetes regisztrációhoz kötött. További információ és regisztráció a Franchise Szövetség honlapján.

Budapesten sorakozik fel a franchise ágazat

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank