2017.11.04.

Ahol megtalálhatja vállalkozását

A prágai Franchise Fair és Master Franchise Konferencia egyedülálló lehetőséget kínál a sikeres franchise márkákkal való találkozáshoz.

A prágai Franchising Fair és Master Franchise Konferencia immáron második alkalommal, az egyhetes Business Week programsorozat fő eseményeként kerül megrendezésre november 15-én. A rendezvényen világhírű franchise márkák (mint például a McDonald’s, a Subway vagy Century 21) és többtucat cseh és nemzetközi koncepció lesz jelen kiállítóként, melyek mindegyike bizonyított üzleti, vállalkozási lehetőséget kínál az érdeklődőknek. A franchise kiállításra kilátogatók számos Magyarországon is aktív (mint a Naturhouse vagy Helen Doron) vagy a magyar piacon is megjelenni kívánó vállalat (Expense Reduction Analysts, Easy Wine / Easy Beer, Denny’s, stb.) képviselőivel vehetik fel személyesen a kapcsolatot – vagy csak megtekinthetik a franchise ágazat legújabb innovációt és tájékozódhatnak a legújabb trendekről.

Franchise Fair 2017, Prága - kiállítók Fotó PROFIT system

Az idei Franchising Fair már 30 franchise rendszer számára biztosan bemutatkozási lehetőséget jelent a cseh fővárosban.

Hogyan azonosíthatjuk a megbízható franchise átadókat? Hogyan válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb franchise koncepciót, és mire kell különösen figyelni a franchise szerződés aláírásakor? Ezen és még sok más franchise üzleti kérdésre kaphatnak választ a látogatók a kapcsolódó work-shopok, szemináriumok során. Az előadásokat franchise szakemberek vezetik, akik a franchise tevékenység legtöbb aspektusán átívelő tematikával készülnek – a jogi keretektől kezdve a franchise rendszer kidolgozásán át a franchise csomag értékesítéséig. A franchise gyakorlati oldaláról és lehetőségeiről sikeres franchise hálózatok, mint a McDonald’s, RE / Max vagy Sacred Health képviselői osztják meg tapasztalataikat panelbeszélgetések során.

A kiállítással egyidőben és annak keretében egy Master Franchise Konferenciára is sor kerül, melyen kifejezetten azok a külföldi márkák mutatkozhatnak be, melyek exkluzív franchise jogokat kínálnak a Cseh Köztársaságban vagy Szlovákiában. Ilyen az IDesign (skandináv stílusú bútorüzlet), az NHance (amerikai tisztító koncepció), az osztrák Microtraining (innovatív képzési program managerek számára), a szintén osztrák Tiroler élelmiszerlánc vagy a Marco Aldany (spanyol szépség- és fodrászszalon hálózat, kategóriájában a világ egyik legnagyobbja).

Franchise Fair 2017, Prága

A franchise vásár remek lehetőség a hálózatok számára, hogy a potenciális partnereknek bemutassák koncepciójukat és a franchise együttműködés minden aspektusát. A kötetlen üzleti találkozókkal és személyes megbeszélésekkel a kiállítás mindkét oldal számára ideális helyszínt teremt a kapcsolatfelvételhez és az együttműködés elkezdéséhez.

A franchise expó és az azon belül megrendezésre kerülő Master Franchise Konferencia jelentik az elsőszámú rendezvényét a „Vállalkozók Hete” (Business Week) nevű egyhetes programsorozatnak, ami az egyik legjelentősebb üzleti programsorozat az országban, melyen több mint 2000 vállalkozó vesz részt minden évben.

A prágai Franchise Fair főszervezője a franchise tanácsadásra, média kiadásra és rendezvényszervezésre szakosodott PROFIT system nemzetközi tanácsadó vállalat. Az érdeklődők a helyszínen 120 cseh koronáért tudnak jegyet váltani, ami érvényes a kiállításra, a kapcsolódó programokra és a szemináriumokon, a Franchising School előadásain való részvételre.

Ahol megtalálhatja vállalkozását

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank