2017.09.15.

Polarisol - egy magyar sikertörténet

A polarizált fénytechnológiában a magyar vállalat hamar vezető pozíciót érhet el, sorra hódítja meg a nemzetközi piacokat.

A Polarisol úttörő a polarizált fénytechnológia orvosi és kozmetikai alkalmazásában. A Magyarországon nagy hagyományokkal bíró, évtizedes múltra visszatekintő kutatás-fejlesztésre alapozva létrehozta az eddigi legfejlettebb termékcsaládját, amely a professzionális felhasználás mellett otthoni használatra, családok számára is elérhető. A 2014-ben alapított magyar vállalat innovatív kínálatával nem csak a hazai, de a nemzetközi piacokon is egyre sikeresebb. Magyarország, az Egyesült Államok, Svédország és Norvégia meghódítása után pedig a cég most tovább terjeszkedik, figyelmét Közép- és Nyugat-Európára irányítja.

polarizált fénytechnológia Fotó Polarisol

A Polarisol termékek nem csak a professzionális orvosi és kozmetikai területen használhatóak, hanem elérhetőek otthoni felhasználásra, családok számára is.

A Polarisol orvosi fényterápiás műszekereket gyártó vállalat innovatív módon kombinálta a technológiát a megfelelő műszaki tudással és formatervezéssel. A japán, német és amerikai high-tech megoldásokat felsorakoztató Polarisol termékek egyedülálló megjelenése az okostelefonok és tabletek világát idézik, elegáns külsőt kölcsönözve a berendezéseknek.

A vállalat sikerének kulcsa a magas minőségű és elérhető áron forgalmazott csúcstechnológiás termékeik sokrétű felhasználási lehetőségében rejlik, melyek az orvosi felhasználás (mint például a külső sérülések, sport- és izom sérülések kezelése vagy plasztikai sebészet) mellett a kozmetikai szegmensben is kiválóan használhatók, legyen szó akár a ránctalanító, bőrregeneráló vagy cellulitisz elleni hatásáról.

Nem véletlenül örvend nagy népszerűségnek a Polarisol termékcsalád szépségipari alkalmazása a nemzetközi piacokon is. Kozmetikák, szépségszalonok, fodrászatok kínáljak az egyre kelendőbb polarizált fénytechnológiás szolgáltatásokat, köszönhetően az alkalmanként viszonylag gyors, 5-20 perces kezelési időnek.

A Polarisol terjeszkedésének fókuszában, a közép-kelet-európai régión belül most Szlovákia és Románia állnak, ahol a terület egyelőre kiaknázatlan. A vállalat nagy potenciált lát a helyi piacokban és keresi országos, területi képviselőit, együttműködő partnereit. A leendő üzlettársak, disztribútorok részesülnek a magyarországi központ által nyújtott szolgáltatásokban, online és offline marketing támogatásban, tréningekben, illetve jogi és adminisztrációs segítségben is.

Polarisol - egy magyar sikertörténet

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank