2018.03.26.

Új típusú kávézók egyedi koncepciója

Magyarországon tervezi elindítani régiós zászlóshajó kávézóit a ’Love.Peace.Coffee.’ filozófiára építő Tucano Coffee.

A Tucano Coffee 2011-ben indult útjára az alapítóknak azzal a víziójával, hogy a márka majd jóval túlmutat egy tipikus kávézó koncepción, és egy nemzetközi szinten is helytálló, különleges kávézólánccá nőheti ki magát. A vállalat jól halad a globális márkává válás útján: jelenleg a hálózat már 13 kávézót fog össze 3 országban, a tervek szerint még az idei év végéig elindulnak Ciprus, Oroszország és Kirgizisztán első Tucano Coffee kávézói, valamint világszerte 300 különleges franchise kávézó kialakítása a cél 2020-ig. A már biztos új piacok mellett a 2014 óta franchise rendszerben bővülő vállalat most Magyarország felé fordította minden figyelmét, hazánk jelenti a Tucano Coffee terjeszkedésének következő célállomását. A hálózat számára egyben régiós zászlóshajóként is szolgál a magyar piac, ahol országszerte van lehetőség a franchise partnerré válásra - egy franchise kávézó elindításával (vagy meglévő átalakításával) ugyanúgy, ahogy az országos vagy regionális jogok megvásárlásával.

Tucano Coffee kávézó

Kávékülönlegességek, sajttorták, egyedi, barátságos hangulat, Tucano Coffee Akadémia, akusztikus zenei, jótékonysági estek, tematikus rendezvények, állandó meglepetések – mindezek együttesen teszik vendégek ezreinek törzshelyévé a Tucano Coffee kávézókat.

A Tucano Coffee alapítói azzal az elhatározással alkották meg a koncepciót hat évvel ezelőtt, hogy kávézók, kávéházak egy új típusát, ún. kreatív kávézókat hozzanak létre, amelyek egyedi designt, otthonos hangulatot, magas minőségű szolgáltatást és kapcsolódó szakmai rendezvényeket kínálnak. A márka mottója, egyben filozófiája, a Love.Peace.Coffee. is ezeket az értékeket képviseli, és hirdeti világszerte, hogy a Tucano Coffee kávézókba betérő vendégek elfogadásra, barátságos környezetre, inspirációra, egyedi termékekre és természetesen kávékülönlegességekre számíthatnak. Utóbbiak elkészítéséhez kizárólag a vezető-baristák által személyesen kiválogatott, frisspörkölésű kávét használnak.

A Tucano Coffee elhivatottsága nemcsak az egzotikus kávés italok formájában ölt testet, de a kapcsolódó kultúrák és tradíciók szeretetében, megismerésében is. A kávézók – a rendszeres tematikus rendezvényeknek, szakmai találkozóknak, zenés és jótékonysági esteknek köszönhetően – igazi közösségitérként is szolgálják a helyi lakosságot.

Magyarországon a Tucano Coffee franchise lehetőség országszerte elérhető a vállalkozó franchise partnerek számára, akikkel szemben a legfontosabb elvárás, hogy magukénak érezzék a fenti értékeket, azaz a Tucano Coffee filozófiát. Egy tipikus kávézó kb. 120 négyzetméteren terül el, és átlagosan 7-10 ezer vendéget szolgál ki havonta. Ezzel a forgalommal, valamint a szegmensben szokásosnál valamivel alacsonyabb franchise díjakkal (3,5 - 4,5% royalty és 1% marketing díjak az értékesítés függvényében) egy klasszikus Tucano Coffee kávézó elindításához szükséges teljes befektetés már a második év első felében megtérül.

A Tucano Coffee a franchise együttműködés teljes ideje (5 év, további 5 évre szóló hosszabbítási lehetőséggel) alatt támogatja franchise partnereit a legmegfelelőbb helyszín felkutatásától kezdve, a megjelenés közös megtervezésén, a minőségi beszállítói hálózat kialakításán és a Tucano Coffee Akadémia képzésein át, a folyamatos üzletvezetési, marketing, termék- és kutatásfejlesztési támogatásokig, továbbképzésekig.

Új típusú kávézók egyedi koncepciója

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank