Új típusú kávézók egyedi koncepciója

Kávékülönlegességek, sajttorták, egyedi, barátságos hangulat, Tucano Coffee Akadémia, akusztikus zenei, jótékonysági estek, tematikus rendezvények, állandó meglepetések – mindezek együttesen teszik vendégek ezreinek törzshelyévé a Tucano Coffee kávézókat.
Hétfő
26.03.2018
Magyarországon tervezi elindítani régiós zászlóshajó kávézóit a ’Love.Peace.Coffee.’ filozófiára építő Tucano Coffee.
 

A Tucano Coffee 2011-ben indult útjára az alapítóknak azzal a víziójával, hogy a márka majd jóval túlmutat egy tipikus kávézó koncepción, és egy nemzetközi szinten is helytálló, különleges kávézólánccá nőheti ki magát. A vállalat jól halad a globális márkává válás útján: jelenleg a hálózat már 13 kávézót fog össze 3 országban, a tervek szerint még az idei év végéig elindulnak Ciprus, Oroszország és Kirgizisztán első Tucano Coffee kávézói, valamint világszerte 300 különleges franchise kávézó kialakítása a cél 2020-ig. A már biztos új piacok mellett a 2014 óta franchise rendszerben bővülő vállalat most Magyarország felé fordította minden figyelmét, hazánk jelenti a Tucano Coffee terjeszkedésének következő célállomását. A hálózat számára egyben régiós zászlóshajóként is szolgál a magyar piac, ahol országszerte van lehetőség a franchise partnerré válásra - egy franchise kávézó elindításával (vagy meglévő átalakításával) ugyanúgy, ahogy az országos vagy regionális jogok megvásárlásával.

A Tucano Coffee alapítói azzal az elhatározással alkották meg a koncepciót hat évvel ezelőtt, hogy kávézók, kávéházak egy új típusát, ún. kreatív kávézókat hozzanak létre, amelyek egyedi designt, otthonos hangulatot, magas minőségű szolgáltatást és kapcsolódó szakmai rendezvényeket kínálnak. A márka mottója, egyben filozófiája, a Love.Peace.Coffee. is ezeket az értékeket képviseli, és hirdeti világszerte, hogy a Tucano Coffee kávézókba betérő vendégek elfogadásra, barátságos környezetre, inspirációra, egyedi termékekre és természetesen kávékülönlegességekre számíthatnak. Utóbbiak elkészítéséhez kizárólag a vezető-baristák által személyesen kiválogatott, frisspörkölésű kávét használnak.

A Tucano Coffee elhivatottsága nemcsak az egzotikus kávés italok formájában ölt testet, de a kapcsolódó kultúrák és tradíciók szeretetében, megismerésében is. A kávézók – a rendszeres tematikus rendezvényeknek, szakmai találkozóknak, zenés és jótékonysági esteknek köszönhetően – igazi közösségitérként is szolgálják a helyi lakosságot.

Magyarországon a Tucano Coffee franchise lehetőség országszerte elérhető a vállalkozó franchise partnerek számára, akikkel szemben a legfontosabb elvárás, hogy magukénak érezzék a fenti értékeket, azaz a Tucano Coffee filozófiát. Egy tipikus kávézó kb. 120 négyzetméteren terül el, és átlagosan 7-10 ezer vendéget szolgál ki havonta. Ezzel a forgalommal, valamint a szegmensben szokásosnál valamivel alacsonyabb franchise díjakkal (3,5 - 4,5% royalty és 1% marketing díjak az értékesítés függvényében) egy klasszikus Tucano Coffee kávézó elindításához szükséges teljes befektetés már a második év első felében megtérül.

A Tucano Coffee a franchise együttműködés teljes ideje (5 év, további 5 évre szóló hosszabbítási lehetőséggel) alatt támogatja franchise partnereit a legmegfelelőbb helyszín felkutatásától kezdve, a megjelenés közös megtervezésén, a minőségi beszállítói hálózat kialakításán és a Tucano Coffee Akadémia képzésein át, a folyamatos üzletvezetési, marketing, termék- és kutatásfejlesztési támogatásokig, továbbképzésekig.


népszerű a fórumban

Új dizájn, új üzlet

Ideje felfedezni a Subway® franchise hálózatában rejlő üzleti lehetőséget! Konferenciát szervez a Subway Budapesten, hogy megosszák tapasztalataikat mindazokkal,...

1 hozzászólás
utolsó 06.03.2018
Az étteremlánc, amely még Barack Obamát is rajongói közt tudhatja

Azoknak, akik érdekeltek a Five Guys által kínált franchise lehetőségekben, érdemes ellátogatniuk a hálózat honlapjára: www.fiveguys.com/franchising.

1 hozzászólás
utolsó 04.10.2016
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 22.08.2016
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 02.08.2014
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 07.11.2013
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 24.10.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013