Franchise-ban versenyez tovább a Sprinterkirály

A Tracks & Records étteremlánc kínálatában - néhány nemzetközi fogás, mint burgerek “a la Usain” és csirkeszárnyak mellett - elsősorban a jamaikai konyhát és szórakoztatást egyesíti egy autentikus jamaikai élményben.
Szerda
16.08.2017
Usain Bolt márkája, a jamaikai Tracks & Records étteremlánc hamarosan Nagy-Britanniában mutatkozhat be a nagyközönség előtt.
 

A nyolcszoros olimpiai bajnok jamaikai sprinter, Usain Bolt a közelmúltban utolsó versenyén vett részt profi atlétaként, azonban az üzleti életben és a franchise világában még sok megmérettetés és siker állhat előtte. Kezdésnek máris a brit piac, ugyanis a jamaikai Tracks & Records étteremlánc – melynek Usain Bolt nem csak az arca, de egyben egyik legfőbb tulajdonosa is – augusztus közepén megállapodást kötött első nemzetközi franchise partnerével, a brit Casual Dining Restaurants Group (CDRG) csoporttal, melynek keretében 15 Tracks & Records étterem nyithatja meg a kapuit a következő 5 évben.

Az első Tracks & Records étterem 2011 áprilisában nyitott meg a jamaikai Kingston városban. A márkát Usain Bolt és Jamaika köré felépítő Franjam étteremcsoport első ízben tavaly, hazájában értékesített franchise jogokat. Gary Matalon, a márkatulajdonos Franjam ügyvezető-igazgatója elmondta, hogy a Tracks & Records koncepciót eleve a későbbi tengerentúli expanzió és nemzetközi hírnév reményében hozták létre. „Számunkra ez egy jelentős mérföldkő a vállalat fejlődésében. Az Egyesült Királyságra már hét évvel ezelőtt, az alapok kidolgozásakor is kulcsfontosságú piacként tekintettünk, így nincs is annál nagyobb elégedettség számunkra, mint látni megvalósulni ezeket a terveket.” Az igazgató hozzátette, hogy a karibi éttermek és különlegességek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek Nagy-Britanniában, ami szintén egy remek alap a márka számára.

A mostani franchise megállapodással pedig Usain Bolt társtulajdonosként egy címet máris magáénak tudhat, ugyanis a Tracks & Records az első jamaikai franchise hálózat, amely hazája határain túl terjeszkedik. „Boldog vagyok, hogy elvihetjük az általam ismert és szeretett jamaikai életérzést a világ másik felére is. London mindig is különleges hely volt a számomra; köszönöm a CDRG csoportnak, hogy lehetőségünk nyílik megosztani víziónkat és kultúránkat megannyi emberrel” – nyilatkozta a londoni világbajnokságot követően az immáron visszavonult világrekorder.


népszerű a fórumban

Új dizájn, új üzlet

Ideje felfedezni a Subway® franchise hálózatában rejlő üzleti lehetőséget! Konferenciát szervez a Subway Budapesten, hogy megosszák tapasztalataikat mindazokkal,...

1 hozzászólás
utolsó 06.03.2018
Az étteremlánc, amely még Barack Obamát is rajongói közt tudhatja

Azoknak, akik érdekeltek a Five Guys által kínált franchise lehetőségekben, érdemes ellátogatniuk a hálózat honlapjára: www.fiveguys.com/franchising.

1 hozzászólás
utolsó 04.10.2016
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 22.08.2016
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 02.08.2014
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 07.11.2013
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 24.10.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013