2017.08.08.

Luxury Collection Hotel nyílik az országban

A Marriott International hotel luxus márkája 2019-ben debütál Budapesten, a patinás Matild Palotában.

A világ legnagyobb hotel vállalata, a Marriott International, valamint a török Özyer Group megállapodásának köszönhetően 2019-ben megnyílik Budapest első Luxury Collection hotele. A luxusszálloda a Matild Palotában kap majd helyet, a Klotild Palotával, azaz a Buddha Bar Hotellel szemben. Az Erzsébet Híd lábánál található paloták 1899 és 1902 között épültek neo-barokk stílusban, gyönyörű kilátással a hídfőre és a budai oldalra.

Matild Palota Fotó Özyer Group

Az 1906 óta létező Luxury Collection Hotels márkához tartozó szállódák között van, ami több mint 100 éves. A kifogástalan luxus, különleges elhelyezkedés és hangulat stabilan a világ élvonalában tartja a márkát.

A Marriott International a világ legnagyobb szállodalánca, több mint 6000 ingatlannal van jelen 120 országban. A Marriott igyekszik megőrizni vezető pozícióját a világpiacon, ennek érdekében folyamatos növekedésre és terjeszkedésre törekszik. Ennek keretében indul 2018-ban Írországban a hálózat Aloft franchise márkája, Kínában pedig megnyílik az első Ritz Carlton golf üdülője. A hálózat Magyarországon is bővül, hiszen korábban a QPR Propeties Kft-vel megkötötte megállapodását a legendás W Hotels márka hazai bevezetéséről.

A Marriott legújabb terve pedig az Özyer Grouppal közös vállalkozásuk, a Matild Palota 130 szobás elegáns luxushotellé alakítása. A szálloda megnyitásával bevezetésre kerül Magyarországon a Luxury Collection Hotel márka is, hiszen ez lesz az első hotel, amely ezt a nevet viseli hazánkban. A tervek szerint nem pusztán szálloda, hanem vendéglátó helyek is kialakításra kerülnek, köztük az épület tetején található Sky Bar, valamint a Matild Café, amely eredetileg egy, a II. világháború után épült patinás kávézó volt.

Az 1906 óta létező Luxury Collection Hotels márka a világ élvonalába tartozik. A különleges szolgáltatásairól, a luxusról és kifinomultságáról híres hálózat egységei a világ legszebb helyein találhatóak meg. Az összesen 100 egységből álló hálózat 30 országban lelhető fel, az egyes hotelek az adott helyszínre szabva, annak hangulatát tökéletesen visszaadva épülnek.

Luxury Collection Hotel nyílik az országban

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank