2017.07.31.

Költségcsökkentésben első

A vállalati költségmanagement legsikeresebb piaci szereplője, a nemzetközi ERA franchise hálózat három díjjal gazdagodott idén.

Az ERA, azaz az Expense Reduction Analysts franchise hálózat a vállalati költségmanagement ágazat piacvezetője, amely ismételten megerősítette pozícióját a világpiacon. A legsikeresebb, a cégek működési költségeinek csökkentésében jártas hálózat három jelentős díjat zsebelt be az idei évben.

ERA franchise csapat Fotó Expense Reduction Analysts

Az ERA portfóliójában a kkv-k mellett olyan nagy reputációval rendelkező cégekkel is találkozhatunk, mint az IKEA, KIA, Samsung, Virgin, Hilton vagy a Decathlon.

Az ERA globális portfóliója a kis- és középvállalkozásoktól kezdve a multinacionális nagyvállalatokig minden gazdasági ágazatból és méretből tartalmaz ügyfeleket. 25 éves fennállása óta a céghálózat több mint 18.000 sikeres projektet valósított meg. Sikerük kulcsa, hogy ügyfeleiknek átlagosan 20 százalékos megtakarítást tudnak biztosítani, nem véletlenül, hiszen szakértelmük negyven különböző költségtípusra terjed ki, mint például reklám és média, telekommunikáció, energiaellátás, biztosítás, szállítás és logisztika, banki szolgáltatások, flottakezelés és még sok egyéb más terület.

Az ERA egyik legjobb megoldása, amely piaci előnyt biztosít a hálózat és partnerei számára, hogy az ügyfelek nem vállalnak pénzügyi kockázatot, ugyanis az ERA díjstruktúra a “nincs gyógyír – nincs fizetés” elven alapul. Az ERA elemzők juttatása az ügyfél vállalat megtakarításai alapján számított sikerdíj, így csak a sikeresen megoldott költségcsökkentés után számítanak fel jutalékot.

A folyamatosan fejlődő és terjeszkedő franchise hálózat szakértelmének és üzleti stratégiájának köszönhetően az idei évben már három díjjal gazdagodott. Az angliai ERA hálózat elnyerte a HSBC “Az év franchise hálózata” díj bronz fokozatát. Az amerikai hálózatot “World Class Franchise” díjjal tüntette ki zsinórban harmadszor a Franchise Research Institute. Ezek mellett a német ERA negyedszerre zsebelte be a “Top Consultant” díjat.

Az ERA vonzó lehetőséget lát Magyarországon és aktívan keresi master franchise partnerét. A sokszor bizonyított hálózat olyan motivált vállalkozót keres, aki képes egy sikeres üzleti vállalkozás vezetésére és a magyarországi hálózat bővítésére az ERA franchise központ folyamatos támogatása mellett. A franchise központ emellett fogadja az egyéni franchise partnerek, azaz ERA tanácsadók jelentkezését is.

Költségcsökkentésben első

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 62 téma, 108 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank