2017.07.18.

Közeledik a varsói franchise expó

Elkezdődött a készülődés a régió legnagyobb franchise kiállítására, melyre több mint 200 kiállítót és 7000 látogatót várnak.

Megkezdődtek a szervezési munkálatok Közép- és Kelet-Európa legnagyobb franchise kiállítása körül. Az idén 15. alkalommal megrendezésre kerülő Franchise Expo Lengyelország fővárosában, Varsóban kap majd helyet. A szervezők egy tucat országból nagyjából 200 nemzetközi kiállítóra (melyek közül sokan a magyar piacon is aktívak/érdekeltek) és több mint 7000 résztvevőre számítanak a franchise világából. A helyszín a patinás varsói Tudomány és Kultúra Palotája lesz.

Franchise Expo 2017

A varsói kiállítás mindazoknak szól, akik érdeklődnek egy saját franchise vállalkozás elindítása iránt; és hát ki ne szeretne a saját főnöke lenni? A kiállításon a gasztronómia mellett többek közt a divatipar és például az oktatás vagy a pénzügyi szektor is helyet kap majd.

Az október 26-28. között megrendezésre kerülő, Franchise Expo 2017 címet viselő franchise kiállítás és vásár ideális terep a leendő üzleti partnerek megtalálásához és megismeréséhez. Különleges alkalmat jelent mind a franchise átadók, mind a franchise partnerek számára, hiszen lehetőséget biztosít a személyes találkozásokhoz is, amelyek elengedhetetlenek az üzleti életben.

Természetesen a Franchise Expo nem csak vállalkozóknak és befektetőknek lehet érdekes: az érdeklődők bepillantást nyerhetnek a franchise világába és rengeteg koncepciót ismerhetnek meg az üzleti élet különböző területeiről. A bemutatókon és work-shopokon keresztül a látogatók megismerhetik mind a legsikeresebb, már kiterjedt, mind pedig a legújabb, fiatal franchise lehetőségeket. A rendezvény ingyenes képzési programokat is kínál, melyeken a résztvevők szélesíthetik üzleti ismereteiket, franchise és kapcsolódó ágazati szakértőktől kérdezhetnek. Legyen szó akár hálózat- vagy vállalkozásfejlesztésről, akár márkaépítésről, az expó során rengeteg érdekes témával találkozhatnak a látogatók.

A kiállítás főszervezője a PROFIT system, Közép-Kelet Európa vezető franchise tanácsadója és kiadója – több más franchise hírportál és magazin mellett – a Franchising.hu franchise portálnak is. A Franchising.hu képviselői szintén részt vesznek a rendezvényen, ezzel is támogatva a magyar kiállítókat és látogatókat.


Szeretne csatlakozni kiállítóként a varsói Franchise Expohoz, vagy csak kilátogatna a rendezvényre? Keresse magyarországi irodánkat! Ha kíváncsi a Franchise Expoval kapcsolatos legfrissebb információkra, kövesse oldalunkat a további hírekért.

Közeledik a varsói franchise expó

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank