Kelta szellem Las Vegas szívéből

A Tilted Kilt menüjének gerincét a több mint harminc féle csapolt és üveges sör kínálat adja. A különleges felszolgálásról a híresen lenge öltözetű Tilted Kilt lányok gondoskodnak.
Péntek
14.07.2017
Európai terjeszkedésbe kezdett az amerikai Tilted Kilt sport pub. A franchise hálózat keresi magyarországi master franchise partnerét.
 

A 2003-ban Las Vegasban alapított Tilted Kilt nem egy egyszerű, hétköznapi sport pub. A márka védjegyévé vált ír hangulat nem csak a berendezésben, de az ételek és italok terén is visszaköszön. A franchise hálózat a minőségi vendéglátás mellett különleges felszolgálásról is ismert. Az élményről a csinos és híresen lengén öltözött Tilted Kilt lányok és fiúk gondoskodnak.

Az Egyesült Államokban száz, nemzetközi szinten pedig huszonöt egységgel bíró márka megkezdte európai terjeszkedését. A franchise hálózat kínálatának gerincét a több, mint harminc csapolt és üveges sör adja. Az italok mellett a tradicionális és modern amerikai és ír ételek is helyet kaptak, mint a sült csirkeszárny, hamburgerek és saláták széles választéka. A Tilted Kilt elsődleges vendégköre sportrajongókból áll, így az éttermekből, pubokból nem hiányozhatnak a minden szögből jól látható LCD kijelzők sem, melyeken keresztül bármilyen sport esemény nyomon követhető.

A nemzetközi márka master franchise partnereket keres Európa szerte, így Magyarországon is. William Edwards EEC igazgató elmondása szerint a leendő partnernek ismernie kell a helyi piac adottságait, nagy tapasztalattal kell rendelkeznie a vendéglátás terén. Fontos az erős marketing központú szemlélet és nagy előnyt jelent, ha jó elhelyezkedésű ingatlanhoz van hozzáférése.

A master franchise partner az üzletnyitást megelőzően egy öthetes képzésen vehet majd részt a cég arizonai központjában. Ezt követően a képzés az új üzlet helyszínén folytatódik, ahol egy szakértői csoport segíti majd a sikeres üzletnyitást. A központ minden támogatást biztosít partnerei számára, így biztosított az átfogó marketing csomag is, amely tartalmazza a közösségi média felületeire, a nyomtatott sajtóra illetve a rádiós és tévés megjelenésekhez szükséges összes anyagot. A nyitást követően természetesen az online kurzusok és marketing tanácsadás folyamatosan elérhetőek a partnerek számára.


népszerű a fórumban

Új dizájn, új üzlet

Ideje felfedezni a Subway® franchise hálózatában rejlő üzleti lehetőséget! Konferenciát szervez a Subway Budapesten, hogy megosszák tapasztalataikat mindazokkal,...

1 hozzászólás
utolsó 06.03.2018
Az étteremlánc, amely még Barack Obamát is rajongói közt tudhatja

Azoknak, akik érdekeltek a Five Guys által kínált franchise lehetőségekben, érdemes ellátogatniuk a hálózat honlapjára: www.fiveguys.com/franchising.

1 hozzászólás
utolsó 04.10.2016
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 22.08.2016
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 02.08.2014
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 07.11.2013
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 24.10.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013