Öt csillagos steakek ezüst tálcán

A Lawry’s leghíresebb fogása a Prime Rib, ami egy 320 kilós speciális rozsdamentes acélból készült sütőben 20 órán keresztül készül.
Szerda
28.06.2017
A kaliforniai Lawry’s steakhouse franchise Magyarországon is keresi leendő master franchise partnerét.
 

A 80 éve, Beverly Hillsben alapított Lawry’s étteremhálózat elsősorban a legmagasabb éttermi sztenderdeknek megfelelő öt csillagos steak vacsoráiról híresült el. A franchise hálózat nemrég Kínában és Japánban nyitotta meg legújabb egységeit. Ázsia után most figyelme Európa irányába fordult, többek között Magyarországon is keresi master franchise partnerét.

Az 1938-ban alapított Lawry’s steakhouse az egyik legrégebbi, a mai napig családi kézben lévő amerikai franchise étteremhálózat, amely a lehető legmagasabb minőséget kínálja vásárlóinak. A hírességek és sikeres sportolók között nagy népszerűségnek örvendő étteremlánc elsősorban a Prime Rib fogásáról ismert, amely a kezdetek óta a legnépszerűbb a hálózat kínálatában. A húsos ételek mellett különleges saláták, előételek, tengeri fogások és desszertek is szerepelnek az étlapon. Az étteremhálózat nagy hangsúlyt fektet a felszolgálásra is. Az átlagosan 8 kilós húsokat a vendégek előtt szeletelik és ezüst tálcán szolgálják fel. A meghitt, családias hangulat és a minőségi ételek különleges élménnyel szolgálnak a fogyasztók számára.

A jelenleg tíz egységből álló hálózat éttermei megtalálhatóak az Egyesült Államokban, Las Vegas, Los Angeles, Chicago és Dallas városaiban, emellett Szingapúrban, Kínában, Japánban és Dél-Koreában is. Az Egyesült Államok és Ázsia után a franchise hálózat Európában is terjeszkedni kíván, beleértve Magyarországot is. A vállalat financiálisan erős, a vendéglátásban tapasztalt master franchise partnereket keres.

A leendő partner három hetes képzésen vehet részt Beverly Hillsben, majd ezt követően Los Angelesben. A központ minden támogatást megad a franchise partnerei számára, beleértve az üzleti tervet, marketing stratégiát, managementet és az alkalmazottak képzését is.


népszerű a fórumban

Új dizájn, új üzlet

Ideje felfedezni a Subway® franchise hálózatában rejlő üzleti lehetőséget! Konferenciát szervez a Subway Budapesten, hogy megosszák tapasztalataikat mindazokkal,...

1 hozzászólás
utolsó 06.03.2018
Az étteremlánc, amely még Barack Obamát is rajongói közt tudhatja

Azoknak, akik érdekeltek a Five Guys által kínált franchise lehetőségekben, érdemes ellátogatniuk a hálózat honlapjára: www.fiveguys.com/franchising.

1 hozzászólás
utolsó 04.10.2016
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 22.08.2016
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 02.08.2014
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 07.11.2013
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 24.10.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013