Oktatás személyre szabva

Aki csatlakozik, az biztos, hogy egy nagyon jó csapatot fog találni, melynek tagjai komolyan veszik ezt a munkát, és teljes mértékben szívügyükként viszik az üzletet. A sikereik is ezt bizonyítják” – mondta el Batári Györgyi.
Hétfő
2017.06.19.
Új tanfolyamokat indított a 2+2 Matematika iskola. A budaörsi központ most országosan kívánja kamatoztatni megszerzett tudását.
 

A Lengyelországban alapított 2+2 Matematika Iskola a minőségi magánoktatást tűzte ki célul. A 14 éves múlttal rendelkező franchise koncepció hét országban van jelen Európában és összesen több mint 3000 tanulóval bír. A 2014 óta Magyarországon is működő hálózat egyre sikeresebb, három év alatt három iskolát nyitott Budaörsön, Tatán és Dunakeszin. Az elmúlt évben a hazai, Budaörsön működő központ a piaci igényekre reagálva tovább szélesítette szolgáltatásait.

Az eredetileg csak matematikára, fizikára és kémiára szakosodott 2+2 Matematika iskolahálózat új tanfolyamokat indított. A budaörsi oktatóközpont tapasztalatait most országszerte kívánja kamatoztatni. “Most már nem csak matematikát oktatunk. Budaörsön egy egész kis oktatóközponttá nőttük ki magunkat, és ezt szorgalmazom a többi helyszínen is, a gyerekek a matematikán kívül további tantárgyakból is kaphatnak segítséget, mint a fizika, kémia, biológia és magyar. A tanulás- és koncentrációfejlesztést, illetve a kreatív oldalt is elindítottuk, a rajz oktatásával” – nyilatkozta Batári Györgyi, a 2+2 Matematika Iskola magyarországi master franchise partnere.

A magánoktatási piacon minőségi szolgáltatást nyújtó 2+2 Matematika Iskola 6-tól 18 éves korig foglalkozik a gyerekekkel. A minden esetben személyre szabott tanrend alkalmazkodik a gyermekekhez, hiszen a koncepció alapja, hogy minden tanulóból a legjobbat szeretnék kihozni úgy, hogy a képességeikhez mérten alakítják a tanmenetet. A pozitív megerősítésen alapuló tanítási módszer garantáltan jó élményt okoz a diákoknak, így motiválva őket a megfelelő eredmények elérésében.

Idén tovább terjeszkedik a hálózat, Budapesten várható a következő iskola nyitása. Természetesen a vállalkozás nem áll meg a fővárosban és további partnerek csatlakozását is várja. „Szeptembertől Budapesten is megjelenünk, melynek irányítását és szervezését én végzem, illetve az egyik franchise partnerünk még egy iskolát tervez nyitni a következő tanévben a meglévő iskola sikerességét és hatalmas népszerűségét látva” – mondta el a 2+2 magyarországi vezetője.

A 2+2 Matematika Iskola franchise ajánlata elsősorban a tanárok és tanítók számára lehet vonzó, akik ezáltal beléphetnek a magánoktatási piacra egy olyan biztos hátteret nyújtó hálózat segítségével, amely rendelkezik mindazon tudással, amely elengedhetetlen egy rentábilis vállalkozás működtetéséhez. Nem feltétel a pedagógusi végzettség, de ha van, az biztos, hogy további előnyt jelent „Ha nincs is vállalkozói tapasztalata, de elszánt, szeret gyerekekkel foglalkozni, illetve hisz a küldetésünkben, akkor a 2+2 menedzsment szívesen mögé áll, és megadja a kellő szakmai támogatást mind az elindulás, mind pedig az iskola működtetése során– emelte ki Batári Györgyi.

A leendő partnerek kis befektetés mellett számíthatnak a franchise központ teljes körű támogatására. A technikai és módszertani segítség, a know-how, az üzleti terv és a magyar piacra szabott marketingstratégia is részei a franchise csomagnak. Az online tréningek, hírlevelek, illetve a működés során bármikor igénybe vehető tanácsadás is a vállalkozás sikeres működését segítik elő. „Igény esetén támogatást nyújtunk a reklámkampányok szervezéséhez, hirdetésekhez és a márkaépítéshez. A partnerek kész hirdetési anyagokat, internetes eszközöket, céges dokumentumokat, oktatási anyagokat, illetve az iskola menedzseléséhez szükséges rendszeres támogatást egyaránt megkapják” – tette hozzá a franchise vezető.


Kovács Márton
journalist