Új kampányba kezdett az Arby’s

Tovább terjeszkedik a népszerű szendvics hálózat. Most nyitott a lehetőség az exkluzív magyarországi master franchise jog megvásárlására.
Szerda
31.05.2017
Míg a legtöbb gyorsétterem lánc profitja csökken, addig a prémium szendvicsekre építő márka sikert sikerre halmoz.
 

Az Arby’s 1964-ben alapult, mint az első, az egész Egyesült Államokat behálózó prémium szendvics hálózat. A vállalat ügyfelei több mint 50 éve választhatnak a kézzel készített óriás szendvicsek, változatos és gazdag ételek és finom desszertek közül. Az Arby’s a gyorséttermek és prémium éttermek közé pozícionálja magát, a hálózat nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az ételek a legjobb minőségű húsokból és egészséges alapanyagokból készüljenek. Mára 3400 egységet üzemeltet világszerte és tovább növekszik.

Míg a legtöbb gyorsétterem lánc profitja csökken, addig az Arby’s sikert sikerre halmoz. A franchise hálózat egyértelműen tudja, hogy mit csinál. A felmérések azt mutatják, hogy az Egyesült Államokban egyre kevesebb ember látogatja a gyorséttermeket 35 éves kor felett. A fiatalabb korosztályok esetében viszont a tendencia épp fordított, a látogatók száma növekedést mutat. Ügyesen ismerte fel ezt a trendet a vállalat, és sikeresen fordította előnyére a megfelelő marketing stratégia alkalmazásával. A 35 éves kor alatti, fiatal és éhes célcsoportra készített modern reklám stratégiának, valamint a közösségi média adta lehetőségek kiaknázásának köszönhetően a kreativitásra és humorra épülő kampány elérte célját. Az Arby’s 2016-ban 3,8 százalékos növekedést könyvelhetett el.

A marketing mellett a termékfejlesztés is hangsúlyos az Arby’s-nál, márka most például korlátozott ideig piacra dobta a klasszikus görög gyros szendvicsét bárányhússal és tzatzikivel. Az új termék illeszkedik a vállalati stratégiába, amely szembe megy az egyre divatosabb zöldség alapú étkezéssel. A minőségi, húsos ételekre specializálódott portfóliónak köszönhetően a 30 év alatti vásárlók lojálisak és gyakran visszatérnek. A hálózat egyik legjobban fogyó specialitását is a klasszikus görög gyros ihlette, a Gyroscope szendvicsből évente 27 millió darabot értékesítenek, amely ebben a szegmensben a legnagyobb az Egyesült Államokban.

Az Arby’s arra számít, hogy a kidolgozott koncepciójának köszönhetően a nemzetközi franchise partnerek gyors növekedésre lesznek képesek. A hálózat a régióban is terjeszkedni kíván, így nyitott a lehetőség a magyaroroszági befektetők, vállalkozók számára is. Az exkluzív master franchise jog megvásárlása 20 évre szól és teljes körű kizárólagosságot biztosít a partner számára. Magyarországon a jövőbeni master franchise partnernek legalább 10 Arby’s étterem megnyitásához elegendő tőkéhez kell hozzáféréssel rendelkeznie. Az új partner az indulás előtt egy nyolc hetes képzésen vehet részt az Egyesült Államokban.


népszerű a fórumban

Új dizájn, új üzlet

Ideje felfedezni a Subway® franchise hálózatában rejlő üzleti lehetőséget! Konferenciát szervez a Subway Budapesten, hogy megosszák tapasztalataikat mindazokkal,...

1 hozzászólás
utolsó 06.03.2018
Az étteremlánc, amely még Barack Obamát is rajongói közt tudhatja

Azoknak, akik érdekeltek a Five Guys által kínált franchise lehetőségekben, érdemes ellátogatniuk a hálózat honlapjára: www.fiveguys.com/franchising.

1 hozzászólás
utolsó 04.10.2016
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 22.08.2016
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 02.08.2014
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 07.11.2013
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 24.10.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013