Szuperhősök a Diary Queen szolgálatában

A progresszív márka nagy hangsúlyt fektet a marketingre, de nem csak arra támaszkodik. Támogatási és képzési rendszer segíti a franchise partereket, akik három különböző koncepcióból is válaszhatnak: kiosk, étterem és express stand.
Csütörtök
11.05.2017
Az amerikai étterem franchise összeállt a Marvel áltat jegyzett A galaxis őrzői 2-vel, a 200 millió dolláros szuperprodukcióval.
 

A Diary Queen (DQ) franchise hálózat bemutatta legújabb, különleges termékét az Egyesült Államokban, melyet a sikeres szuperhősfilm, a Marvel által jegyzett A galaxis őrzői inspirált. A Magyarországon jelenleg mester franchise partner kereső márka újítása egy karamell és csokoládé darabokkal megszórt vanília fagylalt, melynek íze a közkedvelt süteményre, a brownie-ra emlékeztet.

A Diary Queen amerikai stílusú családi étterem és cukrászda is egyben, amely elsősorban az édességekre építette reputációját. A márka híres a fagylaltjairól, süteményiről és turmixairól – leghíresebb fagylaltjuk a Blizzard. A DQ népszerűsége és folyamatos növekedése az előremutató reklámozási stratégiája mellett a széles termékkínálatának is köszönhető. A Grill & Chill éttermek kínálatában megtalálhatóak a különböző hamburgerek (a legismertebb közülük a “lángszóró” Grill Burger), snack-ek, csirkeszárnyak, hot-dogok, tortillák, szendvicsek és saláták is. A klasszikus gyorséttermekhez képest asztali kiszolgálással kedveznek vásárlóiknak.

A nemzetközi franchise hálózat 29 országban összesen 6800 éttermet működtet. A 80 éves múlttal rendelkező márka a tavalyi évben 318 új üzlettel bővült világszerte, így pedig az eddigi legerősebb évét zárta – az intenzív növekedés pedig idén is folytatódik. A globális támogatási és képzési rendszer segíti üzletük sikerük üzemeltetésében a franchise partereket, akik három különböző koncepcióból is válaszhatnak: kiosk, étterem és express stand.

A márka olyan sikeres és tőkeerős vállalatokat és vállalkozókat keres, akik már rendelkeznek tapasztalattal a vendéglátás vagy a kapcsolódó ágazatok terén, mint az étel-ital kiskereskedelem vagy a forgalmazás. A Magyarországon is elérhetővé vált exkluzív DQ mester franchise ajánlat 15 évre szól, amely további tíz évvel hosszabbítható meg.


népszerű a fórumban

Új dizájn, új üzlet

Ideje felfedezni a Subway® franchise hálózatában rejlő üzleti lehetőséget! Konferenciát szervez a Subway Budapesten, hogy megosszák tapasztalataikat mindazokkal,...

1 hozzászólás
utolsó 06.03.2018
Az étteremlánc, amely még Barack Obamát is rajongói közt tudhatja

Azoknak, akik érdekeltek a Five Guys által kínált franchise lehetőségekben, érdemes ellátogatniuk a hálózat honlapjára: www.fiveguys.com/franchising.

1 hozzászólás
utolsó 04.10.2016
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 22.08.2016
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 02.08.2014
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 07.11.2013
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 24.10.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013