2017.05.11.

Szuperhősök a Diary Queen szolgálatában

Az amerikai étterem franchise összeállt a Marvel áltat jegyzett A galaxis őrzői 2-vel, a 200 millió dolláros szuperprodukcióval.

A Diary Queen (DQ) franchise hálózat bemutatta legújabb, különleges termékét az Egyesült Államokban, melyet a sikeres szuperhősfilm, a Marvel által jegyzett A galaxis őrzői inspirált. A Magyarországon jelenleg mester franchise partner kereső márka újítása egy karamell és csokoládé darabokkal megszórt vanília fagylalt, melynek íze a közkedvelt süteményre, a brownie-ra emlékeztet.

Dairy Queen étterem Fotó Dairy Queen

A progresszív márka nagy hangsúlyt fektet a marketingre, de nem csak arra támaszkodik. Támogatási és képzési rendszer segíti a franchise partereket, akik három különböző koncepcióból is válaszhatnak: kiosk, étterem és express stand.

A Diary Queen amerikai stílusú családi étterem és cukrászda is egyben, amely elsősorban az édességekre építette reputációját. A márka híres a fagylaltjairól, süteményiről és turmixairól – leghíresebb fagylaltjuk a Blizzard. A DQ népszerűsége és folyamatos növekedése az előremutató reklámozási stratégiája mellett a széles termékkínálatának is köszönhető. A Grill & Chill éttermek kínálatában megtalálhatóak a különböző hamburgerek (a legismertebb közülük a “lángszóró” Grill Burger), snack-ek, csirkeszárnyak, hot-dogok, tortillák, szendvicsek és saláták is. A klasszikus gyorséttermekhez képest asztali kiszolgálással kedveznek vásárlóiknak.

A nemzetközi franchise hálózat 29 országban összesen 6800 éttermet működtet. A 80 éves múlttal rendelkező márka a tavalyi évben 318 új üzlettel bővült világszerte, így pedig az eddigi legerősebb évét zárta – az intenzív növekedés pedig idén is folytatódik. A globális támogatási és képzési rendszer segíti üzletük sikerük üzemeltetésében a franchise partereket, akik három különböző koncepcióból is válaszhatnak: kiosk, étterem és express stand.

A márka olyan sikeres és tőkeerős vállalatokat és vállalkozókat keres, akik már rendelkeznek tapasztalattal a vendéglátás vagy a kapcsolódó ágazatok terén, mint az étel-ital kiskereskedelem vagy a forgalmazás. A Magyarországon is elérhetővé vált exkluzív DQ mester franchise ajánlat 15 évre szól, amely további tíz évvel hosszabbítható meg.

Szuperhősök a Diary Queen szolgálatában

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank