2018.04.16.

Minden egy fedél alatt

A minőségi szervíz-szolgáltatásokra szakosodott Extra Services mester franchise partnert keres Magyarországon.

Az Extra Services egy minőségi szervíz-szolgáltatásokat kínáló, gyorsan és folyamatosan növekvő cseh franchise hálózat. A vállalat nagy tapasztalattal rendelkezik a költöztetés, tisztítás, valamint a karbantartási és javítási munkálatok terén. A hálózat nem csak háztartások, lakossági ügyfelek, hanem vállalkozások, intézmények, irodák részére is kínálja szolgáltatásait szerte Európában. Az Extra Services régiós terjeszkedésének következő lépéseként országos mester franchise partnert keres Magyarországon.

EXTRA SERVICES

Legyen szó akár költöztetésről (EXTRA MOVING), akár tisztítási (EXTRA CLEANING), vagy karbantartási, javítási munkákról (EXTRA HUSBAND), az Extra Services minőségi szolgáltatásokat biztosít – az ügyfelek mindent megtalálnak egy helyen.

A kipróbált és tökéletesített szaktudásnak, illetve a komplex szolgáltatásoknak köszönhető, hogy az Extra Services hálózat gyorsan képes terjeszkedni Európában, melynek következő állomása Magyarország lehet. Az Extra Moving, Extra Cleaning és Extra Husband koncepciók mind olyan befektetések, amelyek stabil, kiszámítható bevételt képesek generálni. “Minden szervíz-szolgáltatásunk a legmagasabb minőségű és az ügyfeleinkre szabott. A szolgáltatásaink megközelítőleg azonos árfekvésűek, ezért nehéz meghatározni melyik is a legjövedelmezőbb. Véleményem szerint az Extra Cleaning termelheti a legtöbb stabil, kiszámítható bevételt” – nyilatkozta Radek Straka franchise igazgató.

Az Extra Services hálózatához való csatlakozással a mester franchise partner (ahogyan a jövőben az egyéni franchise partnerek is) minden segítséget megkap ahhoz, hogy sikerre vigye vállalkozását – a szükséges szerszámkészlettől kezdve a megfelelő, új haszonjárművekig minden fontos elemet kézhez kap a befektető. Az adott, lokális piaci körülménykehez mérten összesen 12 teljesen kidolgozott üzleti koncepcióból választhatnak a vállalkozók.

A támogatási csomag része a mindenre kiterjedő, a know-how hiánytalan átadását biztosító, 4-7 hetes képzési program. Az oktatási folyamat részeként a franchise hálózat segítő csapata is rendelkezésre áll a helyszínen az induláshoz szükséges 4-7 hét során. A képzési- és marketingtámogatás mellett biztosított az Extra Services központi adatbázisához való hozzáférés is. „A vállalkozás beindulásakor az ügyfeleimet elsősorban a hálózat központi adatbázisából tudtam elérni. Mára kialakult a saját ügyfélköröm, de az összes ügyfelem 30 százaléka még mindig a központi adatbázishoz való hozzáférésnek köszönhető” – avatott be a hálózat egyik csehországi partnere.

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank