A Magyarországon öt étteremmel rendelkező Vapiano pontosan tíz éve van jelen a hazai piacon. Az autentikus olasz ételekre specializálódott hálózat Budapest mellett már Győrben is megtalálható.
Csütörtök
04.05.2017
Tovább növekszik a német franchise hálózat, a mediterrán ételekre specializálódott Vapiano.
 

Berlin, Budapest, Párizs, London, New York és Sanghaj – egy dolog biztosan közös bennük: mindegyik városban van Vapiano. A 2002-ben, Hamburgban alapított német franchise hálózat több mint 180 étteremmel rendelkezik 31 országban, melyből öt Magyarországon található.

A Vapiano mediterrán ételeket kínál nyugodt, elegáns környezetben. Az ételek frissen készülnek a vendégek előtt. A rendelések közvetlenül a szakácsoknál törénik, így nincs szükség pincérekre. Chip kártyás rendszer követi nyomon a rendeléseket, melyeket a vendégek távozáskor fizethetnek ki. A megközelítőleg kétszáz étterem egy része franchise rendszerben másik része pedig a német anyagcég által működtetett formában üzemel.

A nemzetközileg nagy népszerűségnek örvendő franchise hálózat áprilisban újabb éttermet nyitott Hannoverben. Emellett új étterem nyílt Santiago de Chilében, amely immáron már a tizedik helyszín Latin-Amerikában. A következő nemzetközi étteremnyitás Hollandiában, Groningenben várható.

Az erős növekedésnek köszönhetően a vállalat kinőtte Bonn-i központi irodáját, így 2017 őszén új helyre, Kölnbe költözik. Az új központ 2500 négyzetméteres lesz. Emellett egy új oktatási akadémiát és egy bemutató éttermet is nyitnak, ahol új koncepciókat, új ételeket tesztelnek majd.


népszerű a fórumban

Új dizájn, új üzlet

Ideje felfedezni a Subway® franchise hálózatában rejlő üzleti lehetőséget! Konferenciát szervez a Subway Budapesten, hogy megosszák tapasztalataikat mindazokkal,...

1 hozzászólás
utolsó 06.03.2018
Az étteremlánc, amely még Barack Obamát is rajongói közt tudhatja

Azoknak, akik érdekeltek a Five Guys által kínált franchise lehetőségekben, érdemes ellátogatniuk a hálózat honlapjára: www.fiveguys.com/franchising.

1 hozzászólás
utolsó 04.10.2016
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 22.08.2016
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 02.08.2014
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 07.11.2013
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 24.10.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013