Egy kisgyereknek úgy célszerű elsajátítania az idegen nyelvet is, ahogyan a saját anyanyelvét: természetesen” – emelte ki Jamrik Márta.
Péntek
2017.04.28.
A Magyarországon közel 25 éves tapasztalattal rendelkező LCF Kids Club nyelviskola franchise tanfolyamokat indított a legkisebbek számára is.
 

A nemzetközi trendeknek megfelelően a Kids Club elindította a legkisebbeknek szánt tanfolyamait – már hat hónapos kortól szerveznek baba-mama angol tanfolyamokat. “Azt tapasztaljuk, hogy a szülők és a pedagógusok is egyre inkább elismerik a nemzetközi kutatások eredményeit, és ma már nemcsak elfogadják azt a tényt, hogy egy idegen nyelv elsajátítását nem lehet túl korán elkezdeni, hanem határozottan keresik is a lehetőségeket” – mondta el Jamrik Márta, az LCF Kids Club magyarországi mester franchise jogtulajdonosa.

Persze nem kis dilemma egy szülő számára, hogy merjen-e angolozni a kisgyermekével, ha az még az anyanyelvén sem beszél” – vetette fel a szülők ezzel kapcsolatos aggodalmát Jamrik Márta. A Kids Club ezen kérdések feloldására ingyenesen látogatható, tájékoztató előadásokat szervez az ország több pontján, ahol a szülők megismerkedhetnek a korai nyelvoktatással kapcsolatos legfontosabb információkkal. “Ezeken az interaktív találkozókon a szülők is bátran kérdezhetnek tőlünk, mi pedig ezzel is hozzájárulunk ahhoz, hogy minél több kisgyerek ismerkedhessen megfelelő formában és módszerrel az idegen nyelvvel.”

A Kids Club foglalkozásokon csoportos órák keretében, csapatban tanulhatnak a gyermekek angolul, úgy, hogy a játékos feladatokon keresztül szinte észrevétlenül sajátítják el a nyelv alapjait. “A sok változatos feladatnak köszönhetően olyan alapra tesznek szert, amelyre bátran építhetnek a későbbi nyelvtanulás során” – tette hozzá az igazgató.

A nyelviskola hálózat egy világszerte bevált módszert és kulcsrakész megoldásokat kínál. A franchise központ, a kipróbált koncepción túl marketinget, képzéseket és folyamatos támogatást is biztosít a csatlakozó partnerek számára. Az LCF Kids Club franchise partnerei – a nem csak vállalkozókra, hanem nyelvtanárokra és pedagógusokra is szabott üzleti koncepciónak köszönhetően – minimális befektetéssel tudják elindítani vállalkozásukat. Ennek keretében az évközi nyelvtanfolyamok mellett nyári táborokat, szünidei tanfolyamat, színjátszást és mozgásos foglalkozásokat is szervezhetnek idegen nyelven a gyerekek számára.


Kovács Márton
journalist