2017.02.03.

Franchise meghívó Párizsba

Március 19-22. között kerül megrendezésre Európa legnagyobb franchise vására, a Franchise Expo Paris 2017.

Az az ambíciója, hogy független vállalkozóként a saját üzletét vezesse, de nem tudja, hogy hogyan vágjon bele, hogyan vigye sikerre vállalkozását? Vagy csak inspirálódni szeretne, és megismerni a franchise ágazat legújabb trendjeit, legfrissebb koncepciót? A párizsi franchise expón mindent megtudhat a vállalkozások és franchise hálózatok világából.

Franchise Expo Paris

A Franchise Expo Paris már több mint 35 éve vonultatja fel közel 100 különböző kereskedelmi és szolgáltatói szektor legnívósabb franchise ajánlatait.

A Franchise Expo Paris már több mint 35 éve vonultatja fel közel 100 különböző kereskedelmi és szolgáltatói szektor legnívósabb franchise ajánlatait, mégis a kiállítás és vásár elsősorban a legfrissebb trendekre és a franchise piacon éppen megjelenő, fiatal vállalkozásokra fókuszál. Az idei expóra közel 500 kiállító érkezik a világ minden tájáról, hogy március végén, a négy nap alatt minél több érdeklődővel ismertesse meg franchise ajánlatát. A franchise hálózatok mellett számos nemzeti és nemzetközi szervezet, valamint kapcsolódó termékeket vagy szolgáltatásokat kínáló vállalat (bankárok, pénzügyi szolgáltatók, ügyvédi irodák, befektetők, beszállítók, kivitelezők, üzletemberek, stb.) is képviselteti magát az expón. Mérete alapján a Franchise Expo Paris a világ egyik legnagyobb franchise rendezvénye.

A korábbi évek gyakorlatának megfelelően, a párizsi franchise expó szervezői az idén is nagyjából 35 ezer látogatóra számítanak, akik közül sokan érkeznek Franciaországon kívülről. Az eddigi statisztikák pedig azt mutatják, hogy mind kiállítóként, mind pedig látogatóként érdemes részt venni a franchise vásáron. A tavalyi évben például a kiállítók 75 százaléka már az expó ideje alatt kötött előzetes franchise megállapodást partnerré válásban motivált céggel, vállalkozóval. A szervezők emellett az idén is egy 100 különböző szakmai konferenciából és szemináriumból álló, tematizált programsorozatot állítottak össze.

A Franchise Expo Paris hivatalos média partnere a magyarországi franchise piacnak szentelt Franchising.hu portál is, melyet a helyszínen a nemzetközi franchise tanácsadó és kiadó PROFIT system fog képviselni kiállítóként. Ez pedig a Franchising.hu olvasói és partnerei számára – egy rövid regisztrációt követően – lehetővé teszi az ingyenes belépést és részvételt. További információért kérjük, forduljon szerkesztőségünk munkatársaihoz.

Franchise meghívó Párizsba

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank