2016.10.31.

Tovább erősödő natúrkozmetikumok

Negyedével bővült az Yves Rocher tavalyi forgalma Magyarországon, az idén is 20% feletti növekedés és 4 új márkabolt jöhet.

Az Yves Rocher 25 százalékkal növelte magyarországi forgalmát, valamint – a várakozásokat meghaladó – négy új üzletet nyitott 2015-ben. A francia kozmetikai vállalat az idén további növekedést tervez, ami az eddigi adatok alapján meghaladja majd a 20 százalékot. Venczel Judit, a magyarországi leányvállalat igazgatója a budapesti sajtótájékoztatóján elmondta, hogy az Yves Rocher bruttó árbevétele a tavalyi évben meghaladta a 2,5 milliárd forintot, nyeresége pedig 50 millió forint volt.

Yves Rocher márkabolt Fotó Yves Rocher

A szépségápolási termékeket forgalmazó márkabolthálózat jelenleg 120 munkavállalót foglalkoztat Magyarországon. A meglévő 26 bolt mellé jövőre további négy nyitását tervezik.

A Magyarországon 1997 óta jelenlévő Yves Rocher 2016-ban négy új üzletet nyitott, Miskolcon, Nyíregyházán, és Budapesten – utóbbit október végén, a legújabb boltkoncepció alapján és egy több mint százezer eurós beruházás keretében a Váci utcában. A boltokban több mint 600 féle terméket forgalmaznak, amelyek mindegyike növényi alapanyagú. Az arcápoló termékek száma évente legalább félszázzal bővül.

A növényi hatóanyagú kozmetikumokat gyártó, családi tulajdonban lévő Yves Rocher vállalatot 1958-ban alapították. Napjainkban a márka a világ közel 100 országában jelen van, és világszerte több mint 30 millió vásárlója van.

Tovább erősödő natúrkozmetikumok

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank