2016.09.29.

Készüljön fel időben

A jövő héten indul Közép- és Kelet-Európa legnagyobb franchise vására. Érdemes időben felkészülni és tájékozódni a programokról, lehetőségekről.

A lengyel fővárosban immáron 14. alkalommal megrendezésre kerülő Franchise Expo az idei évben közel 180 kiállító franchise márkát vonultat fel, amivel a rendezvény Közép- és Kelet-Európa messze legnagyobb, a franchise és az üzleti lehetőségek világának szentelt rendezvénye. A franchise vásár egy találkozópontot jelent a franchise márkák képviselői és a franchise ajánlatokban érdekelt vállalkozók között, egy olyan fórumot, ahol a látogatók megismerhetik a nemzetközi és fiatal régiós hálózatok koncepcióit, valamint a franchise együttműködés feltételeit. Ahhoz azonban, hogy látogatóként a maximumot hozzuk ki a rendezvényből, érdemes felkészülni. Először is, érdemes átnézni a háromnapos programsorozat adta lehetőségeket, illetve tudatosítani, hogy mindent nem lehet megtekinteni 1-2 óra alatt. A kiállítói listát is érdemes átböngészni, és konkrét kérdésekkel készülni a kiválasztott koncepciókkal kapcsolatban. Mindemellett pedig szánjon időt a Franchise Fórum előadásaira és konferenciára is.

Franchise Expo @Varsó Fotó PROFIT system / Marek Relich

A Franchise Expo egy kiváló helyszín a különböző franchise és vállalkozási lehetőségek megismeréséhez és összehasonlításához, valamint a franchise márkák és potenciális franchise partnerek közötti kapcsolat kialakításához.

A franchise expón kiállítóként részt vevő franchise márkák elsősorban azzal a céllal érkeznek a varsói Tudomány- és Kultúrpalotába, hogy meggyőzzék a látogatókat, az ő üzletük bizonyított és nyereséges, így remek lehetőséget jelent az adott ágazat iránt érdeklődő vállalkozóknak. Tudják, hogy milyen fontos az első benyomás, éppen ezért – legyen szó étterem, kávézó, élelmiszerbolt, egészségmegőrzés, ruházati üzlet, fodrászat vagy akár bankfiók koncepcióról – egyre többen építenek fel olyan kiállítói standot, ami megegyezik a hálózat üzleteinek szokásos kialakításával. Mindezt azért, hogy a látogatóknak pontosan be tudják mutatni, hogyan néz ki a jövőbeli együttműködés a gyakorlatban, illetve, hogy ezzel is ösztönözzék az érdeklődőket a franchise partnerré válásra.

Franchise Fair @Varsó

A jövőbeli franchise partnerek meggyőzése érdekében számos kereskedelmi és szolgáltatási ágazatból érkeznek franchise hálózatok. A franchise globális trendjeinek megfelelően, a legerősebben képviselt szegmens a gasztronómia.

A Franchise Expo minden évben nagy támogatást jelent a franchise partnerek felkutatásában. A rendezvény legnagyobb előnye, hogy olyan emberek látogatnak el, akik igazán érdekeltek egy franchise licence megvásárlásában és saját vállalkozásuk elindításában. Ezért nagyon különleges és érdekes beszélgetések, egyeztetések vannak” – mondta el az egyik multi-brand tulajdonos kiállító, a Wojtex vállalat tulajdonosa.

És pont ezekben a személyes megbeszélésekben és egyeztetésekben rejlik a franchise vásár hatékonysága, ugyanis ezen találkozók során mind a franchise átadó rendszergazda fel tudja mérni, hogy az érdeklődő rendelkezik-e a szükséges kompetenciákkal, mind pedig a jövőbeli partner, hogy az üzleti lehetőség megfelel-e előzetes várakozásainak, elvárásainak.

franchise expó

A kiállítók mindent megtesznek, hogy meggyőzzék a potenciális franchise partnereket. Tudják, milyen fontos az első benyomás, éppen ezért egyre többen építenek fel olyan kiállítói standot, ami megegyezik a hálózat üzleteinek szokásos kialakításával.

A megfelelő márka kiválasztása
A legtöbb franchise iránt érdeklődő vállalkozó, befektető azonos ágazat több franchise hálózatának ajánlatát is összehasonlítja mielőtt döntene – erre pedig minden lehetősége meglesz a varsói franchise expón. A legerősebben képviselt szegmens az idei évben is a gasztronómia – az ágazatból több mint 50 márka érkezik az expóra, hogy bemutassa franchise koncepcióját. Köztük vannak világszerte jólismert hálózatok, mint a Burger King, a Denny’s vagy a Telepizza, de feltörekvő, lokálisabb koncepciók is. A gasztronómián belül egyre nagyobb arányban vannak a fagylaltos hálózatok és a mobil kávézók. De nagy számban lesznek jelen az expón többek közt az élelmiszerláncok, a biztosítási és pénzügyi szolgáltatók, ingatlanközvetítő hálózatok képviselői is.

A tudás megszerzése
A franchise ágazat mind a tapasztalt, mind pedig a kezdő vállalkozók számára vonzó, és kínál számtalan lehetőséget. Különösen utóbbiak számára jelenthet nagy hozzáadott értéket az expó keretében megrendezésre kerülő oktatási Franchise Fórum. A konferencia- és előadássorozat során nemzetközi és helyi franchise szakértők értekeznek többek közt a franchise együttműködés előnyeiről, kihívásairól, az aktuális piaci trendekről, a megfelelő koncepció kiválasztásáról, a franchise szerződések értelmezéséről. Emellett a franchise képviselőktől, szakértőktől és tanácsadóktól kerekasztalbeszélgetések során is tanulhatunk, valamint személyes konzultációs lehetőséget is biztosítanak.

franchise kiállítás és vásár

Mindenki gondolt életében legalább egyszer egy saját vállalkozás elindítására. Látogasson el a franchise vásárra, és tegye meg az első lépést.

Tegye meg az első lépést
A Franchise Expo egy kiváló helyszín a különböző franchise és vállalkozási lehetőségek megismeréséhez és összehasonlításához, valamint a franchise márkák és potenciális franchise partnerek közötti kapcsolat kialakításához. Sok vállalkozó már a kiállításon előrehaladott tárgyalásokat folytat az adott hálózat képviselőivel, míg mások otthon, családjukkal együtt hozzák meg a döntést, akár több hét múlva. Mindenki gondolt életében legalább egyszer egy saját vállalkozás elindítására. Látogasson el a franchise vásárra, és tegye meg az első lépést.

--

A Franchising.hu olvasói ingyenesen vehetnek részt a franchise vásáron, melyhez mindössze egy rövid regisztrációra van szükség. Az ingyenes részvételért, valamint további információkért, kérjük keresse szerkesztőségünket.

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank