Készüljön fel időben

A Franchise Expo egy kiváló helyszín a különböző franchise és vállalkozási lehetőségek megismeréséhez és összehasonlításához, valamint a franchise márkák és potenciális franchise partnerek közötti kapcsolat kialakításához.
Csütörtök
2016.09.29.
A jövő héten indul Közép- és Kelet-Európa legnagyobb franchise vására. Érdemes időben felkészülni és tájékozódni a programokról, lehetőségekről.
 

A lengyel fővárosban immáron 14. alkalommal megrendezésre kerülő Franchise Expo az idei évben közel 180 kiállító franchise márkát vonultat fel, amivel a rendezvény Közép- és Kelet-Európa messze legnagyobb, a franchise és az üzleti lehetőségek világának szentelt rendezvénye. A franchise vásár egy találkozópontot jelent a franchise márkák képviselői és a franchise ajánlatokban érdekelt vállalkozók között, egy olyan fórumot, ahol a látogatók megismerhetik a nemzetközi és fiatal régiós hálózatok koncepcióit, valamint a franchise együttműködés feltételeit. Ahhoz azonban, hogy látogatóként a maximumot hozzuk ki a rendezvényből, érdemes felkészülni. Először is, érdemes átnézni a háromnapos programsorozat adta lehetőségeket, illetve tudatosítani, hogy mindent nem lehet megtekinteni 1-2 óra alatt. A kiállítói listát is érdemes átböngészni, és konkrét kérdésekkel készülni a kiválasztott koncepciókkal kapcsolatban. Mindemellett pedig szánjon időt a Franchise Fórum előadásaira és konferenciára is.

A franchise expón kiállítóként részt vevő franchise márkák elsősorban azzal a céllal érkeznek a varsói Tudomány- és Kultúrpalotába, hogy meggyőzzék a látogatókat, az ő üzletük bizonyított és nyereséges, így remek lehetőséget jelent az adott ágazat iránt érdeklődő vállalkozóknak. Tudják, hogy milyen fontos az első benyomás, éppen ezért – legyen szó étterem, kávézó, élelmiszerbolt, egészségmegőrzés, ruházati üzlet, fodrászat vagy akár bankfiók koncepcióról – egyre többen építenek fel olyan kiállítói standot, ami megegyezik a hálózat üzleteinek szokásos kialakításával. Mindezt azért, hogy a látogatóknak pontosan be tudják mutatni, hogyan néz ki a jövőbeli együttműködés a gyakorlatban, illetve, hogy ezzel is ösztönözzék az érdeklődőket a franchise partnerré válásra.

A jövőbeli franchise partnerek meggyőzése érdekében számos kereskedelmi és szolgáltatási ágazatból érkeznek franchise hálózatok. A franchise globális trendjeinek megfelelően, a legerősebben képviselt szegmens a gasztronómia.

A Franchise Expo minden évben nagy támogatást jelent a franchise partnerek felkutatásában. A rendezvény legnagyobb előnye, hogy olyan emberek látogatnak el, akik igazán érdekeltek egy franchise licence megvásárlásában és saját vállalkozásuk elindításában. Ezért nagyon különleges és érdekes beszélgetések, egyeztetések vannak” – mondta el az egyik multi-brand tulajdonos kiállító, a Wojtex vállalat tulajdonosa.

És pont ezekben a személyes megbeszélésekben és egyeztetésekben rejlik a franchise vásár hatékonysága, ugyanis ezen találkozók során mind a franchise átadó rendszergazda fel tudja mérni, hogy az érdeklődő rendelkezik-e a szükséges kompetenciákkal, mind pedig a jövőbeli partner, hogy az üzleti lehetőség megfelel-e előzetes várakozásainak, elvárásainak.

A kiállítók mindent megtesznek, hogy meggyőzzék a potenciális franchise partnereket. Tudják, milyen fontos az első benyomás, éppen ezért egyre többen építenek fel olyan kiállítói standot, ami megegyezik a hálózat üzleteinek szokásos kialakításával.

A megfelelő márka kiválasztása
A legtöbb franchise iránt érdeklődő vállalkozó, befektető azonos ágazat több franchise hálózatának ajánlatát is összehasonlítja mielőtt döntene – erre pedig minden lehetősége meglesz a varsói franchise expón. A legerősebben képviselt szegmens az idei évben is a gasztronómia – az ágazatból több mint 50 márka érkezik az expóra, hogy bemutassa franchise koncepcióját. Köztük vannak világszerte jólismert hálózatok, mint a Burger King, a Denny’s vagy a Telepizza, de feltörekvő, lokálisabb koncepciók is. A gasztronómián belül egyre nagyobb arányban vannak a fagylaltos hálózatok és a mobil kávézók. De nagy számban lesznek jelen az expón többek közt az élelmiszerláncok, a biztosítási és pénzügyi szolgáltatók, ingatlanközvetítő hálózatok képviselői is.

A tudás megszerzése
A franchise ágazat mind a tapasztalt, mind pedig a kezdő vállalkozók számára vonzó, és kínál számtalan lehetőséget. Különösen utóbbiak számára jelenthet nagy hozzáadott értéket az expó keretében megrendezésre kerülő oktatási Franchise Fórum. A konferencia- és előadássorozat során nemzetközi és helyi franchise szakértők értekeznek többek közt a franchise együttműködés előnyeiről, kihívásairól, az aktuális piaci trendekről, a megfelelő koncepció kiválasztásáról, a franchise szerződések értelmezéséről. Emellett a franchise képviselőktől, szakértőktől és tanácsadóktól kerekasztalbeszélgetések során is tanulhatunk, valamint személyes konzultációs lehetőséget is biztosítanak.

Mindenki gondolt életében legalább egyszer egy saját vállalkozás elindítására. Látogasson el a franchise vásárra, és tegye meg az első lépést.

Tegye meg az első lépést
A Franchise Expo egy kiváló helyszín a különböző franchise és vállalkozási lehetőségek megismeréséhez és összehasonlításához, valamint a franchise márkák és potenciális franchise partnerek közötti kapcsolat kialakításához. Sok vállalkozó már a kiállításon előrehaladott tárgyalásokat folytat az adott hálózat képviselőivel, míg mások otthon, családjukkal együtt hozzák meg a döntést, akár több hét múlva. Mindenki gondolt életében legalább egyszer egy saját vállalkozás elindítására. Látogasson el a franchise vásárra, és tegye meg az első lépést.

--

A Franchising.hu olvasói ingyenesen vehetnek részt a franchise vásáron, melyhez mindössze egy rövid regisztrációra van szükség. Az ingyenes részvételért, valamint további információkért, kérjük keresse szerkesztőségünket.


népszerű a fórumban

Az értékváltás szükségessége

Idén is megrendezésre kerül a felelősen gondolkodó és cselekvő emberek éves találkozója! A "Magyar Fenntarthatósági Csúcs 2014" konferencia fókuszában a...

1 hozzászólás
utolsó 2014.10.26.
Új támogatás innovatív kkv-knak

Az Európai Bizottság szerdán megjelentette a Horizont 2020 keretprogram első pályázati felhívásait!! A pályázati kiírások megtekinthetőek ide kattintva. A Nemzeti...

1 hozzászólás
utolsó 2014.07.12.
Fiatal vállalkozók támogatása

Újabb régiókban érhetőek el a fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban című pályázat kitöltőprogramjai! 2014. július 1-én a...

1 hozzászólás
utolsó 2014.07.01.
Még gyerekcipőben

A nagy érdeklődésre való tekintettel 2014. január 15-én megrendezésre kerül a HUMÁN-ERŐ-TÉR 2!! Jelentkezési határidő nagyvállalatok és kkv-k számára:...

1 hozzászólás
utolsó 2013.12.14.
A hónap végéig nevezhet honlapjával

Kihirdették "Az Év Honlapja" pályázat nyerteseit!! A pályázatra idén 333 nevezés érkezett - a tavalyihoz hasonlóan az idei évben is a legtöbb pályázat a...

1 hozzászólás
utolsó 2013.12.08.
Hogyan szakíthat a franchise átadóval?

Kedves Mihály!   Általában a franchise vagy belépési díjat az átadott know-how (kézikönyv, képzés, stb.) és védjegyhasználati jog (plusz beletartozhatnak a...

2 hozzászólás
utolsó 2013.11.24.
Hogyan szakíthat a franchise átadóval?

Tisztelt Cim! A Fornetti-vel van frenchise szerződésünk amelyet most fel kell mondanunk, mert megszüntetjük az üzletet.A szerződés megkötésekor fizettünk 300000...

2 hozzászólás
utolsó 2013.11.23.
Eladó a MosóMedve Wash&Dry

4 MosóMedve Wash&Dry mosoda található Budapesten:   III. ker., Pethe Ferenc tér 1. III. ker., Ágoston utca 3. XIII. ker., Kárpát utca 22. XI. ker., Lágymányosi utca...

4 hozzászólás
utolsó 2013.11.10.